Protur Palmeras Playa Hotel

Sa Coma, Spania Flagget til Spania

Mixx Travel
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Protur Palmeras Playa Aparthotel ligger i nærheten av en sandstrand. Byens sentrum ligger ca. 250 meter unna. Det er transport mellom hotellet og flyplassen (mot betaling). I nærheten ligger et diskotek som tilbyr underholdning i høysesongen. Stranden patruljeres av en badevakt. Rett ved siden av stranden er det en strandpromenade hvor du kan ta en rolig spasertur. Det klimatiserte hotellet har døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi, heis, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr, parkeringsplasser og en TV-stue med satellitt-TV. På utendørsområdet finner du en hage og et oppvarmet basseng som er sesongåpent (åpent hele året), hvor parasoller og bassenghåndklær er tilgjengelig gratis. Du kan også slappe av utendørs på terrassen. På hotellet kan du benytte deg av et innendørsbasseng. Verdisaker kan oppbevares i hotellets safe. Hotellet tilbyr barnestoler, barnestoler og barnesenger for de aller minste gjestene. Hotellet tilbyr også klesvask og strykeservice mot et pristillegg. I tillegg til concierge-tjenesten vil hotellets page sørge for at du blir ivaretatt. Ved behov kan du kontakte legesenteret (mot en avgift). Som gjest på overnattingsstedet kan du bli vekket av hotellpersonalet. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bilutleie i nærheten av hotellet (mot betaling). I tillegg selger hotellet billetter til utflukter. Kjæledyr som katter og hunder er tillatt på hotellet (på forespørsel). På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette inkluderer hotellets egne søppelkasser, økologisk mat og økologiske måltider. Hotellet er også tilrettelagt for rullestolbrukere, blant annet med barrierefrie innganger, rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere og bad som er tilgjengelige for rullestolbrukere. Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet all-inclusive og halvpensjon. Frokosten serveres fra buffé. Lunsjen kan nytes fra buffé eller à la carte. Middagen serveres også som buffé. Til måltidene finnes det en restaurant med terrasse (italienske, kalorireduserte og glutenfrie retter) og kafeteriaen, en døgnåpen snackbar samt bassengbaren. Passende bekledning er påkrevd til lunsj og middag. Avstander;

Flyplass: ca. 65 km

Golfbanen tilbyr optimale forhold for alle golfentusiaster, og for enkelhets skyld tilbyr hotellet også transport. Du har også mulighet til å spille biljard. En badstue venter på deg i hotellets egen velværeavdeling. Når det gjelder underholdning for voksne, kan du oppleve kveldsshow og levende musikk. Noen av idrettene er allerede inkludert i prisen. Tilleggsinformasjon Overnattingsstedet har totalt 236 rom. Innsjekking er mulig fra kl. 14, utsjekking til kl. 11.

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider