Tent Bahia de Palma

El Arenal, Spania Flagget til Spania

Mixx Travel
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

Gjesters vurdering

| 3,8/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

I nærheten av sandstranden ligger hotellet Tent Bahia de Palma. Gamlebyen ligger ca. 14 km unna. De nærmeste butikkene ligger ca. 100 m unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, lobbybar, Wi-Fi og TV-stue. På hotellets uteområde finner du et basseng som er sesongåpent (åpent hele året), hvor du kan leie bassenghåndklær mot en avgift, og solsenger og parasoller er tilgjengelig gratis. Det finnes også et barnebasseng for barn. Verdisaker kan oppbevares i hotellets safe (mot betaling). For de aller minste gjestene kan du få barnestoler. Hotellet tilbyr også klesvask og strykeservice. Som gjest på overnattingsstedet kan du bli vekket av hotellpersonalet. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bilutleie i nærheten av hotellet. I resepsjonen kan du kjøpe billetter til utflukter i området. Catering Hotellet tilbyr frokostbuffé. Til måltidene finnes det en bufférestaurant, en kafeteria og en bassengbar. Til middag blir gjestene bedt om å ha på seg passende klær i restauranten. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 50 m

For å holde formen ved like på ferien, kan gjestene benytte seg av treningsstudioet. For alle golfentusiaster finnes det en golfbane ca. 12 km unna. Det er også mulig å spille biljard. Hotellet tilbyr også bordtennis. Barna kan bli passet på i hotellets egen miniklubb. Hotellet har også et spillrom for voksne. Ytterligere informasjon Overnattingsstedet har totalt 423 rom.

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider