The Three Corners Rihana Inn -

El Gouna, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flyplass Hurghada (HRG): 39.5 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet er ideelt for familier, og ligger i hjertet av El Gouna, ca. 1,5 km fra stranden. De nærmeste restaurantene og utestedene kan nås innen ca. 400 meter. Den nærmeste flyplassen er Hurghada (HRG), som ligger ca. 35 km unna.

Hotellet ble modernisert i 2020. På dette hotellet, som inkluderer heis, blir gjester hjertelig velkommen i lobbyens 24-timers resepsjon. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og minibank. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Filmfans vil finne massevis av "lys, kamera, action" på kino. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer medisinsk hjelp, en overføringstjeneste, romservice, en alarmtjeneste, en vaskeritjeneste, en frisør, et myntvaskeri, en sidetjeneste og en skyttelbuss til hotellet. Syklister kan benytte seg av sykkeloppbevaringsområdet og leie service (mot en avgift). Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en projektor.

Rommene har kjøkken og bad, og klimaanlegg sørger for akkurat den rette temperaturen. En balkong er blant standardfasilitetene til noen rom. Rommene har en dobbeltseng og en sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Ekstra senger eller barnesenger kan tilbys på forespørsel. Safe og minibar er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. En telefon, satellitt-TV og WiFi gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene er utstyrt med dusj og hårføner.

Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget, kan barna kose seg i sitt eget badeområde. Ren avslapning i boblebadet (mot betaling), moro på vannsklien og forfriskende drinker i bassengbaren – gjestene vil oppleve hvor rik og variert en dag i vannet kan være. En terrasse med solsenger og parasoller er tilgjengelig. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av utendørssporter, inkludert boccia, sandvolleyball og minigolf. Mot en avgift kan gjestene også nyte ridning. En rekke idretter er tilgjengelig, inkludert vannsport som snorkling og vannaerobic. Mot en avgift kan gjestene også nyte kitesurfing, bananbåtturer, katamaraning og dykking. Hotellet tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert dart, yoga, callisthenics og aerobic eller, mot en avgift, biljard. Det finnes et velværeområde med badstue og solarium og mot en ekstra avgift spa, skjønnhetssalong og massasjebehandlinger. Fritidsfasiliteter inkluderer en barneklubb, et barnediskotek, levende musikk og en nattklubb.

Spiseområdet inkluderer en restaurant og en bar. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. Serveringsalternativene inkluderer halvpensjon og all-inclusive. En deilig og variert buffé venter gjestene til frokost, lunsj og middag. Spesielle måltider, inkludert vegetarretter, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider