Dreams Corfu Resort & Spa

Gouvia, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Barneklubb
  • Flyplass Korfu (CFU): 11.4 km (24 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Drøm deg bort til en verden langt borte fra det du er vant til. På Dreams Corfu Resort & Spa er det enkelt å slappe av – kun et steinkast fra stranden Corcyra. Her får du muligheten til å bo på et vanlig rom, i bungalows eller i et Preferred Club-rom med en spektakulær utsikt.

Drøyt 8 km fra hotellet ligger byen Korfu og Korfu internasjonale lufthavn, I. Kapodistrias. Utenfor hotellet finner du også en bussholdeplass med forbindelser til blant annet Korfu, Paleokastritisa og Dassia.

Her kan du bade i et av resortens fire utendørsbassenger eller kose deg med liveunderholdning. På resorten vil du som gjest kunne oppleve en smakssensasjon helt utenom det vanlige. Her finner du garantert noe du liker, på en av de fem restaurantene, fem barene og de mange snackbarene. Unn deg selv også et besøk til spaet på resorten, eller hold deg i form på det velutstyrte treningsrommet.

Beliggenhet

Midt på stranden i Gouvia

Slik bor du

Når du sjekker inn på et av rommene eller bungalowene på resorten, vil du bo som en kongelig. Her har man lagt stor vekt på de små detaljene – alt for at du skal få en så god opplevelse som mulig. Alle rommene og bungalowene har balkong, terrasse eller en praktfull utsikt over hagen. Her er det enkelt å slappe av.

Rommene er utstyrt med blant annet en ekstra behagelig madrass, romservice døgnet rundt, valg av pute, minibar, gratis wifi, smart-TV med satellittkanaler, aircondition og et stort bad med dusj og hygieneartikler.

Ankomst

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider