Calanica Resort

Cefalù, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Palermo (PMO): 95.8 km (1 hour 10 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger 1,5 km fra sentrum av Cefalu. Det ligger i en sann oase av fred og ro, med panoramautsikt over Middelhavet. Det er en busstasjon ca. 500 meter fra hotellet og en togstasjon ca. 4 km unna. Palermo internasjonale lufthavn ligger ca. 100 km unna.

Bungalowkomplekset har 26 rom. Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy på parkeringsplassen uten ekstra kostnad. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakt, en barnepass, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-operert vaskeri og en hotellbuss. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Det er også safe og skrivebord eller, mot en ekstra avgift, minibar. For selvbetjente gjester er det en velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, minikjøleskap, mikrobølgeovn, te-/kaffestasjon og oppvaskmaskin. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj og hårføner. Komplekset har familierom og røykfrie rom.

Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. En terrasse med solsenger og parasoller er tilgjengelig. De som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie kan nyte tennis og ridning. Sykling/terrengsykling er også tilgjengelig mot en avgift. Med snorkling eller, mot en avgift, vannscooterkjøring, padlebåt og kanopadling tilgjengelig, har fans av vannsport mange alternativer å velge mellom. Treningsrommene er perfekte for en omfattende treningsøkt. Et velværeområde med solarium er tilgjengelig på komplekset.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, en spisesal og en bar. Komplekset tilbyr et bredt utvalg av cateringalternativer. Halvpensjon og helpensjon kan bestilles. En deilig og variert frokostbuffé tilberedes hver dag, og en fast meny kan bestilles til middag. Diettmåltider, glutenfrie måltider, vegetarretter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Komplekset tilbyr også spesielle cateringalternativer. Komplekset tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider