Lagoon Attitude

Grand Baie, Mauritius Flagget til Mauritius

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstand sentrum: 9 km
  • Flyplass Mauritius (MRU): 70.6 km (1 hour 8 mins)
  • Basseng: 3 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste sentrum: 9 km
  • Bar: 3 stk.
  • Restaurant: 5
  • Minimarked
  • Adult hotel

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Lagoon Attitude er et fint hotell for voksne, som passer utmerket hvis du ønsker en avslappende barbeintferie. Hotellet ligger på Mauritius nordlige kyst, i det naturskjønne strandområdet Anse la Raie. Hotellet har lyse rom og suiter, og ligger midt blant palmene på den lille odden, ved siden av en knallblå lagune.

På Lagoon Attitude ligger det flere restauranter med varierende smaker og retter. Her finner du lokale spesialiteter, retter med nyfanget fisk og lekre skalldyr samt smaker fra det asiatiske kjøkkenet. I hotellets tre barer serveres det avkjølende drikkevarer fra tidlig formiddag til sen kveld. For en ekstra behagelig ferie kan du kjøpe til All Inclusive.

Hotellet byr på mange forskjellige aktiviteter. Her kan du prøve vannaktiviteter som snorkling, dykking, kajakk, windsurfing eller en tur med hotellets glassbunnbåt. Foretrekker du å bli på land, kan du være med på yoga, leie elsykkel og oppleve omgivelsene, bli med på en vandring til kirken i Cap Malheureux eller prøve noen av ballsportene som tilbys på hotellet. Vil du roe ned noen hakk, kan du besøke hotellets fine spa og bestille en avslappende massasje.

Lagoon Attitude jobber bevisst med sin miljøtenking og har gjort en rekke klimavennlige tiltak. Blant annet er hotellet helt fritt for engangsartikler av plast, de arrangerer workshops med fokus på miljøet, tilbyr giftfri solkrem som er skånsom for korallrevene og det marine livet, samt har et nært samarbeide med lokale produsenter av blant annet frukt og grønnsaker. Hotellet er en del av "Positive Impact"-bevegelsen som jobber for at turismen skal være et positivt bidrag til både lokalsamfunnet og miljøet.

Hotellet har 18-årsgrense.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider