Lufesa

Puerto Rico, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

 • Barnebasseng
 • Kitchenette
 • Lift / Elevator
 • Parking
 • Bassengbar
 • Restaurant(s)
 • Travel Safe
 • WLAN
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng

Avstand

 • Avstånd strand: 900m

Om hotellet

Dette hyggelige leilighetshotellet har en fantastisk, sentral beliggenhet. På bare 25 meter vil gjestene nå en rekke shoppingsteder, restauranter, barer, nattklubber samt lokal offentlig transport. Den nærmeste stranden ligger bare 800 meter unna, og Gran Canaria Las Palmas flyplass ligger 30 minutter unna med offentlig transport (40 km).

Leilighetshotellet har 40 leiligheter, som ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og minibank. Trådløs internettilgang (uten ekstra kostnad) er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en overføringstjeneste, en vaskeritjeneste og et myntvaskeri.

En vifte sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Separate soverom er tilgjengelig. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe gir sikker oppbevaring av gjestenes personlige eiendeler. Kjøkkenkroken har kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffe- og tekoker. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad). Hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Bad med rullestoltilgang kan også bestilles.

Utendørsbassengkomplekset inkluderer et barnebasseng og er ideelt for å trene eller bare slappe av. Solsenger og parasoller er tilgjengelige på terrassen, hvor gjestene kan nyte en rask pause eller slappe av i timevis. Bassengbaren serverer et utvalg av forfriskende drinker. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på hotellet, inkludert golf og biljard. En danseklubb tilbyr moro og underholdning.

Spiseområdet inkluderer en restaurant og en bar.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider