Hotel Conde Duque Bilbao

Bilbao, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Flyplass Bilbao (BIO): 13.0 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i sentrum av Bilbao, nær offentlig transport, restauranter, barer og puber. Den nærmeste nattklubben og ulike shoppingsteder ligger bare et steinkast fra hotellet, og den nærmeste stranden ligger ca. 18 km unna.

2 juniorsuiter, suiter, 9 enkeltrom og 56 dobbeltrom ligger på 9 etasjer og kan nås med heis. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløs internettilgang (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, medisinsk assistanse, romservice (mot et gebyr), vaskeritjeneste, myntvaskeri og skyttelbuss til hotellet. En sykkelutleie tilbyr alt nødvendig utstyr for å utforske området rundt. Gratis aviser er tilgjengelig. Et kontorsenter med faksmaskin og projektor er tilgjengelig.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. En balkong er blant standardfasilitetene til noen rom. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng eller en king-size-seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, pluggadapter, vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Finværet kan nytes på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, treningsstudio, aerobic, spa og badstue.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. En røykfri restaurant med klimaanlegg, høye stoler og et eget område for røykere er tilgjengelig for gjestene. Helpensjon tilbys som serveringsalternativ. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til lunsj og middag kan gjestene velge mellom à la carte og en fast meny. Diettmåltider, glutenfrie måltider, vegetarretter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. I tillegg er spesielle cateringalternativer og snacks tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider