Hard Rock Hotel Riviera Maya -

Puerto Aventuras, Mexico Flagget til Mexico

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Cancún (CUN): 75.5 km (1 hour 4 mins)

Om hotellet

Reiser du til Puerto Aventuras og har Hard Rock Hotel Riviera Maya - All Inclusive som ligger ved havet som ditt overnattingssted, er du bare en 10 minutters kjøretur unna Puerto Aventuras marina og Kantun Chi økopark. Dette resort-overnattingsstedet med eksklusive fasiliteter ligger kun 4,3 mi (6,9 km) unna Chac Mol Cenote og 7,3 mi (11,7 km) unna Xpu-ha-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 1264 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, et boblebad og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Puerto Aventuras golfklubb - 2,2 km
Oasis-stranden - 2,3 km
Puerto Aventuras marina - 2,8 km
CEDAM-museet - 2,9 km
Fatima Bay - 3,1 km
Kantenah Lagoon - 4,1 km
Chac Mol Cenote - 4,7 km
Kantun Chi økopark - 7,2 km
Cenote Cristalino - 7,3 km
Cenote Azul - 7,6 km
Cenote Jardín del Eden - 8,4 km
Chikinha Cenote - 8,8 km
Xpu-ha-stranden - 11,7 km
Tajma Ha Cenote - 11,8 km
Xenses Park - 13,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel internasjonale flyplass) - 37,3 km
Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass) - 75,3 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Puerto Aventuras? Som en av dette overnattingsstedet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 8159 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-overnattingsstedet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Dette overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på The Market, en av dette overnattingsstedets 9 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på 2 kafeer. Stedet har en bassengbar samt 7 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 68 USD (tur-retur)
  • Kjæledyravgift: USD 150 per kjæledyr, per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette overnattingsstedet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider