Hotel Regina Palace

Porto Valtravaglia, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Milano (MXP): 51.2 km (50 mins)

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

  • Hotel Regina Palace har en perfekt beliggenhet med utsikt over Lago Maggiores strender og de borromeiske øyene, mens Stresas koselige sentrum ligger like rundt hjørnet. I hotellets vakre park ligger det et herlig bassengområde og Le Grill, en enkel restaurant som passer utmerket for en lunsj i solen.*

Hotellet ligger i en praktfull og vakker bygning med utmerkede fasiliteter og en berømt restaurant. Med sine høye tak, lysekroner i krystall og den imponerende elegante trappen i inngangspartiet, er det ikke overraskende at bygningen har vært vertskap for mange kongelige gjester opp gjennom historien. Tvers over gaten fra hotellet ligger innsjøen og stranden. Til Stresa sentrum er det bare en kort spasertur på omtrent 300 meter. Det bortgjemte bassenget i hotellets park har også en avslappende solterrasse. Rommene er innredet i elegant italiensk stil, og mange har også fantastisk utsikt over innsjøen og de borromeiske øyene. De har alle moderne bekvemmeligheter, som satellitt-TV, telefon, hårføner, safe, minibar og klimaanlegg.

I tillegg til utendørsbassenget har hotellet også et vakkert spa med et grottelignende innendørsbasseng og mange andre fasiliteter.

Hotellet har tre restauranter å velge mellom: Liberty, den største restauranten i slottslignende lokaler hvor den innbydende terrassen mot innsjøen åpnes opp på varme dager. Restaurant Charleston, hotellets stolthet og en berømt restaurant hvor kokkene legger ekstra kjærlighet inn i de eksklusive lokale rettene. Også her kan maten nytes ute på terrassen når været tillater det. I den vakre parken og i nærheten av bassenget ligger restauranten Le Grill, det perfekte stedet for en liten matbit ved bassenget eller en lett lunsj blant alle de fargerike blomstrene.

Området rundt Lago Maggiore gir mulighet for en aktiv ferie. Hotellets personale hjelper deg gjerne med tips og booking. Du kan blant annet dra på vinsmaking i Stresa, ta en båttur til de populære øyene midt i Lago Maggiore eller hvorfor ikke ta en dagsutflukt til Milano? Togene går direkte fra Stresa og tar bare én time.

Beliggenhet

Med utsikt over Lago Maggiore i den koselige byen Stresa,

Slik bor du

Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, innendørs-/utendørsbasseng, åpne mai- september, solstol, trimrom (mot avgift), badstue, spa, tennis, bar, Wi-Fi, parkering.

Tillegg

Barneseng gratis. Kjæledyr mot avgift.

Annet

Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

7 etasjer, heis.

Ankomst

Innsjekkingstid: 15:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider