Maritim Resort & Spa Mauritius

Port Louis, Mauritius Flagget til Mauritius

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Mauritius (MRU): 56.8 km (58 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Velger du Maritim Resort & Spa Mauritius i Balaclava som overnattingssted, bor du på stranden med Turtle Bay like rundt hjørnet og 5 minutter unnaTurtle Bay marine park med bil. Dette resort-hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 4,3 mi (6,9 km) unna Trou aux Biches-stranden og 8,8 mi (14,1 km) unna Grand Bay Beach. Føl deg som hjemme i et av de 212 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med minibar og LCD-TV. Rommene har egen balkong. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en DVD-spiller og parabol-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Turtle Bay - 0,1 km
Turtle Bay marine park - 2,6 km
Balaclava Beach - 2,6 km
Le Goulet Beach - 3,2 km
Pointe aux Piments Beach - 4,1 km
Mauritius akvarium - 5,1 km
Trou aux Biches-stranden - 6,9 km
Maheswarnath Mandir - 7,9 km
The Sugar Adventure - 8,8 km
Sukkerfabrikken - 8,9 km
Sir Seewoosagur Ramgoolam botaniske hage - 9,2 km
Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden - 9,2 km
Mont Choisy golfklubb - 10,8 km
Mont Choisy Le Mall - 11,4 km
La Croisette - 11,4 km

Den foretrukne flyplassen for Maritim Resort & Spa Mauritius er Mahebourg (MRU-Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale flyplass) - 60,1 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Balaclava? Som en av denne resorten sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 520 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Mens golferen i familien er ute på banen, kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som utendørs tennisbaner og et utendørsbasseng. Dette resort-hotellet i art deco-stil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Gjester kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg), som går innen et område på 12 km. Denne resorten tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Belle Vue, en av denne resortens 6 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en strandbar, en bassengbar og 2 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke.

  • Avgift for flyplasstransport: EUR 160 per kjøretøy (tur-retur, maks antall passasjerer: 2)
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for ekstraseng: 125.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge bevis på full COVID-19-vaksinasjon.
  • Kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 18 år, og gjestene må ha fått siste dose minst 30 dager før innsjekking.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider