Labranda Senses Resort

Jelsa, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Split (SPU): 78.0 km (1 hour 53 mins)

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Labranda Senses Resort ligger i en bortgjemt og skogskledd vik, like utenfor byen Vrboska og bare et steinkast fra havet. Byen Vrboska, som ligger på den mest solrike kroatiske øya Hvar, har fått kallenavnet Lille Venezia med henvisning til dens uvanlige, vakre og dype bukt med sine sjarmerende broer. Ønsker du å utforske andre deler av øya, er det henholdsvis rundt fem og ti km til byene Jelsa og Stari Grad. Det er ca. 30 km til hovedstedet på øya, byen Hvar.

Det moderne designede hotellet ble renovert i 2016 og er omgitt av duftende furutrær og vakre middelhavsplanter. På Labranda Senses Resort kan du slappe av med en bok på solterrassen, svømme i bassenget og slappe av i hotellets velværeavdeling. Her tilbys det profesjonelle ansikts- og kroppsbehandlinger, et utvalg av spesielle massasje- og yogakurs. Du kan også trene på egenhånd i treningsstudioet eller prøve dykking. På stranden er det solsenger og parasoller samt krystallklart hav.

Resorten har en hovedrestaurant med havutsikt, en trattoria med italienske spesialiteter og to barer med forfriskende drinker og herlige cocktailer. Hvis du har bestilt halvpensjon, er måltidsdrikke inkludert med middag fra drikkeautomater (brus, vann og lokal vin og øl).

For barna er det barneklubb (3–13 år), spillerom og barnekino.

Slik bor du

Moderne innredet, komfortable rom med blant annet te- og kaffefasiliteter, klimaanlegg, flatskjerm-TV med satellittkanaler og safe. Luftkondisjonering, oppvarming, teppegulv, safe, satellitt-tv, Internett, minibar, føner, dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), trimrom, badstue (mot avgift), boblebad (mot avgift), spa (mot avgift), bar, Wi-Fi, parkering (mot avgift).

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, € 7/natt.

Annet

Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

4 etasjer, heis.

Ankomst

Innsjekkingstid: 15:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider