IBEROSTAR Sunny Beach Resort

Sunny Beach, Bulgaria

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Heis
 • Family room
 • Trimrom
 • Internett
 • Medical
 • Pool indoor
 • Pool slides
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 70mm
 • Avstand sentrum: 200mm

Antall

 • Antall etasjer: 9
 • Antall rum: 1013

Andre

 • Built year: 2005, renovert 2013 och 2019
 • Credit card: Visa, MasterCard, Maestro
 • Måltider: All Inclusive
 • Pool children: 3
 • Room floor: Vegg-til-vegg teppe
 • Transfer time: ca. 40 min
 • Basseng: 6

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Bo midt i det sentrale Sunny Beach
Melia er et stort og livlig familiehotell, som ligger midt i de sentrale delene av Sunny Beach. Her finner du alt av shopping, restauranter og barer rett rundt hjørnet samtidig som at det er gangavstand til den finkornede sandstranden. Det trivelige bassengområdet har tre større basseng, barnebasseng og et par vannsklier. Her skjer det noe hele tiden, her er det en livlig feriestemning med masse aktiviteter for både store og små.

Her bor du i romslige og praktiske rom , og All Inclusive er inkludert i prisen. Takket være dette kan hele familien få mat og drikke nesten når som helst uten å tenke på regningen - mer lettvint blir det ikke!

Melia Sunny Beach (tidl. Iberostar) er et av våre Holiday Collection hotell, noe som betyr at det er et av Nazars fine familiehotell med høy kvalitet.

Livlig bassengområde og nær stranden
Melia har et stort bassengområde med tre større basseng. Her finner du også et par vannsklier, samt tre  barnebasseng hvorav et har et lite lekestativ med noen små vannsklier for de aller minste. Her er det en livlig stemning, spesielt i høysesongen da hotellet har mange gjester.

Det er flere restauranter å velge mellom, og du får enkelt en kald drink ved bassengbaren, som også fungerer som en snackbar i løpet av dagen. Det meste av dagen serveres det også is ved bassenget. 

Du som vil kjenne sand mellom tærne kan i stedet ta en liten gåtur fra baksiden av hotellet via den lille stien til den finkornede og barnevennlige sandstranden som brer ut seg langs hele Sunny Beach. Her har hotellet deres egne område med masse solsenger og parasoller samt en snacks bar som serverer øl, brus, vann og snacks som inngår i Melias All Inclusive-konsept. 

Enkelt og godt med All Inclusive
På Melia Sunny Beach er All Inclusive inkludert i prisen, slik at du har mat og drikke tilgjengelig så å si hele dagen. Ettersom alt er betalt hjemmefra så behøver du ikke tenke på at regningen skal bli altfor høy, men i stedet kan du fokusere på å nyte oppholdet i Bulgaria.

Frokost, lunsj og middag serveres som buffé i hovedbygningene. Det er flere forskjellige restauranter å velge mellom til kveldsmaten - disse har et tema-basert interiør og serverer henholdsvis italiensk, spansk, bulgarsk og indisk mat. Det er også en deilig tysk restaurant, som serverer klassisk tysk mat som eisbein, sauerkraut, currywurst og pretzels. I snackbaren som ligger ved bassengområdet kan du forsyne deg av kalde drikker, kaffe og snacks, og utover dette kan du nyte en kopp kaffe i hotellets kafé på ettermiddagen. Kaffemaskiner finnes også tilgjengelig i korridorene ved rommene på hver etasje. Is serveres i hovedrestauranten til lunsj og middag samt det meste av dagen ved bassenget. Ettersom det er All Inclusive så kan du spise så mye du orker! På stranden finnes en snacks bar som serverer øl, brus, vann og snacks, som inngår i Melias All Inclusive-konsept. 

Mot betaling

Importerte drikkevarer og drikke på flaske.

Internasjonal barneklubb
Melia Sunny Beach har en internasjonal barneklubb for barn mellom 4 og 12 år. Det arrangeres mange forskjellige aktiviteter i løpet av dagen, og om kvelden er det minidisco på scenen ved basseng-området. Barna kan prøve å klatre på hotellets klatrevegg, som er populær blant de yngste. Det er også et par mindre lekeplasser her.  

Mange valg
På Melia skjer det ofte et eller annet ved basseng-området og på scenen - som foreksempel felles utendørstrening eller dans, som ledes av hotellets internasjonale aktivitetsteam.

Utover det finnes det andre muligheter for aktivitet, både for voksne og barn. Blant annet et spillerom, mindre trampoliner, biljard, minigolf og strandvolleyball.

I hotellets velværesenter er det innendørsbasseng, tyrkisk bad og badstue for deg som vil unne deg litt ekstra avslapning under oppholdet ditt. For deg som ikke vil gå glipp av din trening når du er på ferie finnes det også et treningsrom med litt forskjellige maskiner.

Kun 200 meter fra Melia ligger Sunny Beach sentrum - så alt ligger til rette for å utforske den spennende og livlige byen. Nyt en tidlig løperunde eller en spasertur i solnedgangen på den populære strandpromenaden.

Mot betaling

Spillerommet, biljard og velværesenter.

Lyse rom for inntil fem personer
Rommene på Melia er forholdsvis nyrenoverte og har et rimelig enkelt interiør. Alle rommene har balkong eller terrasse, tv, WiFi, safety box, sentral eller individuell aircondition, minibar, badekar, hårføner og gulvteppe. Melia er et stort hotellkompleks med flere byggninger. Innredning og interiør er forskjellig fra bygg til bygg og kan være annerledes enn de vises på bildene. Vær oppmerksom på, at hotellet ligger sentralt og at det derfor må forventes noe støy. 

Dobbeltrom, 2-3 personer
Disse lyse rommene på ca. 32 m² har to senger og en sovesofa som måler 165x90 cm. Legg merke til at dette er noe kortere enn en normalt stor seng. Her er det plass til opptil tre personer, hvorav maks to voksne. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Denne romtypen har landutsikt, men det er mulig å bestille med bassengutsikt eller delvis havutsikt (Seaside) mot et tillegg. Det er også mulig å bestille dobbeltrom med landutsikt som enkeltrom mot et tillegg.

Trippelrom landutsikt, 3 personer
Trippelrommet er ca. 37 m² og har tre sengeplasser. Det finnes plass for opp til tre personer. Rommet krever minst tre fullt betalende. Dette rommet har landutsikt, men det er mulig å bestille med bassengutsikt mot et tillegg.

Trippelrom bassengutsikt, 3 personer
Trippelrummet är ca. 37 m ² och har tre riktiga sängplatser. Det finns plats för upp till tre personer. Rummet kräver minst tre fullt betalande. Det här rummet har poolutsikt.

Familierom, 3-5 personer
Her får du et familierom på ca. 45 m² med balkong, fire ordentlige soveplasser og en sovesofa som måler 165x90 cm. Legg merke til at dette er noe kortere enn en normal seng. En halvvegg deler av rommet, noe som gjør at det føles litt ekstra koselig samtidig som dere alle er sammen i ett og samme rom. Her er det plass til opptil fem personer, hvorav maks fire voksne. Rommet krever minst tre fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Mot betaling

Minisafe, inneholdet i minibaren.

Familiesuite landutsikt
Familiesuiten på 63-83 m² har et soverom med to riktige sengeplasser og i stuen finnes også to riktige sengeplasser. Her finnes plass for opptil maks. fire voksne. Rommet krever minst to fullt betalende oh det er mulig å få en barnepris. Dette rommet har landutsikt.

Familiesuite poolutsikt
Familiesuiten på 63-83 m² har et soverom med to riktige sengeplasser og i stuen finnes også to riktige sengeplasser. Her finnes plass for opptil maks. fire voksne. Rommet krever minst to fullt betalende oh det er mulig å få en barnepris. Dette rommet har bassengutsikt.

Slapp skikkelig av
Vil du unne deg selv noe ekstra i ferien kan du besøke Iberostars spasenter. Her kan du slappe av i dampbadet og badstuen, eller besøke det tyrkiske badet. Her tilbys det en rekke ansikts- og kroppsbehandlinger, f.eks. massasje, for deg som vil skjemme bort deg selv og koble helt av.

Sunny Beach
Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det travelt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber. Her har du en ca. seks km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar
Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamlebyen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i smugene, på brosteinsgatene, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Viktig å vite før du bestiller din reise
Bassengområdet er meget livlig med en hel del gjester, så et visst støynivå kan forventes (spesielt i høysesongen). Vannskliene har som krav at man skal være mellom 110 og 160 cm lang. Hotellet reserverer seg for at disse restriksjonene kan endres uten at Nazar blir informert.

Vær oppmerksom på at ettersom hotellet ligger sentralt plassert kan det forventes en viss støy utenfra for rommene med landutsikt og delvis havutsikt mot sentrum. 

Sovesofaene i dobbelt- og familierommene måler kun 165x90 cm., noe som er mindre enn en normal seng. De er først og fremst tenkt til barn.

Minisafe er mot betaling Melia er et stort hotellkompleks med flere bygg. Interiør og innredning er forskjellig fra bygg til bygg og kan være annerledes enn bildene som vises. 

Melia Sunny Beach hed tidligere Iberostar Sunny Beach

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider

Gjestenes vurdering