Mythos Beach Resort

Kolímbia, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Aktivitetsprogram for barn
 • Klimaanlegg
 • Luftkondisjon i fellesområdene
 • Babyseng
 • Barnelekeplass
 • Heis
 • Spillerom
 • Hage
 • Internett på rommene
 • Vaskeri-service
 • Lobby/lounge
 • Bagasjeoppbevaring
 • Møerom
 • Utendørs parkering
 • Resepsjon
 • Safe på rommet
 • Shop
 • Internet i fellesområder
 • Restaurant

Avstand

 • Avstand til supermarked: 2kmm
 • Avstand til sentrum: 1800m

Antall

 • Antall basseng: 7

Om hotellet

Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne. Til sommeren 2023 vil hele hotellet med rom og leiligheter ha gjennomgått en renovering for at du skal få en enda bedre ferieopplevelse.

Velkommen til et nyrenovert Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort vil før sommersesongen 2023 ha gjennomgått en skikkelig oppgradering med nye møbler i blant annet lobbyen/resepsjonen, restaurantene og baren. Rundt bassengene vil solsengene får nye, komfortable madrasser, fellesområdene vil være modernisert og fornyet. Et antall rom vil være totalrenoverte og alle rom vil ha nye bad med dusj. Møblene er oppdaterte og kledd tekstiler i behagelige fargetoner. Selvfølgelig vil alt det du elsker med Mythos Beach Resort være som det alltid har vært - den generøse bufféen, den personlige servicen, de store herlige bassengområdene, for ikke å glemme alle de spennende aktivitetene for store og små.

Bassengområde og strand

Det er tre bassengområder på Mythos Beach Resort, hvorav ett av dem har to basseng der det ene er et aktivitetsbasseng som er oppvarmet. I barnebassenget er det en vannsklie for de yngre barna og foran hotellet er det et nytt basseng. Inne er det ytterligere to oppvarmede basseng, hvorav ett lite for barn. Mellom hotellet og stranda er det også et bassengområde med tredekke, der det er et relax-pool for voksne, samt en liten jacuzzidel. Både ved bassengene og på stranda tilbys solsenger, parasoller og håndklær som kan byttes ut 2 ganger/uke.

Barneklubb og svømmeskole

For barna er det et stort aktivitetsprogram på Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter og dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk av våre venner til rommet! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På Apollo Swim School lærer barna seg å svømme etter Svenska Simförbundets pedagogikk med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Barna kan ta svømmeknapper utarbeidet av Svenska Simförbundet.

Restauranter og barer

Du kan velge mellom flere restauranter og barer på Mythos Beach Resort. I restauranten Amalthia diskes det opp med rikelig bufféer til frokost, lunsj og middag. Her er det en egen barnebuffé og mikrobølgeovn om du trenger å varme opp noe. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du ta en god drink og høre på musikk.

Baristakaffe på Mondo Café

På kaffe- og juicebaren Mondo Café, ved relaxbassenget, kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet!

Les om mat & drikke på hotellet.

Treningsrom og gruppetrening

Mythos Beach Resort har et treningsrom og fire treningstimer med skandinavisktalende instruktører om dagen. Det er også sportsaktiviteter som tennis, minigolf, løpebaner og løyper for terrengsykkel. Sørg også for at du får en deilig behandling i hotellet spa! Les om sport og trening på Mythos Beach.

Bærekraft:

Mythos Beach Resort er Travelife gold sertifisert. På grunn av sitt miljøfokus har Mythos Beach Resort dessuten blitt tatt opp som "Platinum Level Green Leader" i Green Leader-programmet til Tripadvisor 2016. Tripadvisors Green Leader-program og har også fått utmerkelsen "Certificate of Excellence" så mange ganger at de har fått Tripadvisors utmerkelse "Hall of fame".

Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert, som innebærer at hotellet jobber med matsikkerhet i alle ledd fra produksjon til den serveres gjesten.

Dette er inkludert i Apollo Mondo Family-hotell Mythos Beach Resort:

Treningsrom

Fire treningstimer om dagen

Solsenger, parasoller og håndklær ved bassengene og på stranda

Tennis før kl. 19.00

Minigolf

Wifi på hele hotellområdet

Mot avgift:

Club Polly & Mino

Apollo Swim School

Mondo Café

Tennis etter kl. 19.00

Spabehandlinger

Vaskeriservice

Se alle våre Apollo Mondo Family-hotell.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider