Playitas Resort

Las Playitas, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

 • Svømmebasseng
 • Oppvarmet basseng
 • Restaurant
 • Bar
 • Air condition
 • Treningsrom
 • Spa
 • Barneklubb
 • Avstånd strand: 100 m
 • Avstand sentrum: 5 km
 • Flyplass Fuerteventura (FUE): 44.2 km (42 mins)
 • Activities program for children
 • Air conditioning in public area
 • Air conditioning (rooms)
 • Baby bed
 • Car Rental
 • Elevator
 • Entertainment program
 • Internet in public area
 • Internet in rooms
 • Laundry Service
 • Lobby/lounge
 • Luggage storage
 • Outdoor Parking
 • Playground
 • Reception
 • Restaurant
 • Safe in the room
 • Shop
 • DistanceToBeach: 100
 • DistanceToCenter: 5000
 • NumberOfPools: 5
 • DistanceToSupermarket: 0 m, supermarket on site.

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Det tilsynelatende uendelige sportstilbudet på Playitas Resort lokker så vel profesjonelle idrettsutøvere som aktive familier og hverdagsmosjonister – i alle aldre og på alle nivåer. Anlegget er nyrenovert og består av flere ulike deler, leiligheter med eget kjøkken, hotellrom, villaer med eget basseng og flersengsrom for store familier og lag. Her er det et uuttømmelig utvalg av sport og aktiviteter, vakkert landskap med utsikt over området og Atlanterhavet. På Playitas kjeder du deg aldri!

Playitas Resort består av fire deler og uansett hvor du bor er du aldri langt unna restaurantene, bassengene og treningsfasilitetene.

Playitas Resort består av følgende deler:

Playitas Aparthotel er den sportsfamiliens favoritt med pene og praktiske leiligheter. Her er det er stort bassengområde, en vannsklie og stranda ligger bare et steinkast unna.

Playitas Hotel ligger fint til i fjellskråningen med vakker utsikt over det fredfulle området og Atlanterhavet. Den nyrenoverte hotelldelen er stedet for deg som reiser alene eller i par. Vil du unne deg litt ekstra er det fire poolsuiter. Her har du golfklubben rett rundt hjørnet.

Playitas Villas bør du velge om du virkelig vil skjemme bort deg selv og familien. Bo i flotte treromsvillaer med eget basseng i passe avstand fra resten av anlegget. Nyt så vel roen ved ditt eget basseng som alle sportsfasilitetene anlegget tilbyr.

Playitas Annexe har enklere leiligheter som passer for deg som ønsker en behagelig seng om natten, men som fremfor alt legger vekt på trening og ikke har noe imot å gå de 400-1000 meterne ned til Playitas Resort for å ta i bruk alle sportsfasilitetene.

Her finner du et oversiktskart over Playitas Resort og hvordan de ulike delene av resortet ligger i forhold til hverandre.

Uendelige treningsmuligheter

Playitas har et aktivitetstilbud for alle mulige interesser og nivåer. Hver dag året om tilbys et fullspekket treningsprogram og du kan også leie utstyr til alle sportene. Her ligger Kanariøyenes største treningsstudio med et moderne utvalg av frivekter, maskiner og cardiomaskiner. I vårt store sykkelsenter leier vi ut moderne landeveissykler, terrengsykler, temposykler, fatbikes, løpsvogner, barnesykler med mer. Her er et også en innendørshall for badminton, håndball, innebandy, fotball og basketball. Det er flere padel- og tennisbaner samt et oppvarmet olympisk 50 meters basseng utendørs. WOD boxen byr på massevis av morsomt utstyr og på anlegget er det også en boksering og en klatrevegg. Vil du lære deg å surfe tilbys vi også surfekurs sammen med vår samarbeidspartner Wellenkind Surf School. Vil du spille golf så har Playitas en 18-hulls bane med par 67. Her får du en morsom opplevelse der de karrige partiene med vulkanstein skaper en kontrast mot golfbanens knallgrønne fairways. Her kan du lese om våre golfpakker på Playitas..

Les mer om aktivitetene på Playitas samt hva som er inkludert og hva som er mot avgift.

Herlige svømmebasseng

Ved Playitas Aparthotel er det et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng samt vannsklier og et plaskebasseng for de minste. Her kjører vi daglig Aqua Aerobics. Ved Playitas Hotel er det et stort basseng, der roen råder. Begge bassengene er varmet opp til minst 20 grader. Totalt er det 5 felles basseng på anlegget (inkl. et olympisk 50-metersbasseng). Bestiller du en villa på Playitas Villas har du et eget basseng på uteplassen. Det olympiske 50-metersbassenget på Playitas Resort er varmet opp til 26-27 grader og bestilles på plass mot avgift (obligatorisk med badehette, denne kan kjøpes på plass). Bassengtemperaturen i de oppvarmede bassengene kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Badehåndklær mot depositum, bytte mot avgift.

Moro for de minste

For de yngste gjestene (4-12 år) er det en sol skjermet lekeplass, Apollos svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino. for barn mellom 4 og 11 år. Her blir det morsomme og lærerike aktiviteter og de kloke og skøyeraktige Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Våre populære venner kan også besøke dere på rommet. Både svømmeskolen og barneklubben ledes av profesjonelle, skandinavisktalende personale.

Vi elsker barn som er i bevegelse, springer og aldri sitter stille! Her blir det muligheter for alle barn å prøve seg på en rekke ulike aktiviteter og kanskje finne en ny favorittsport. I lekne former lar vi barna utvikle seg i deres egen takt og etter egne evner. Og vi lover – på Kids Sports Academy, får barna en garantert morsom uke. Les mer om Kids Sports Academy.

Mat og drikke

Maten er en viktig del av helhetsopplevelsen på Playitas Resort. Helseriktig og næringsrik mat er en av de viktigste ingrediensene på Playitas. Så langt det er mulig benytter restaurantene økologiske produkter og har en egen Eco Garden med cirka 50 ulike sorter frukt, grønnsaker og urter.

Velger du å bestille en reise med måltider inkludert inntas disse i bufférestauranten. Det er to bufférestauranter, en på Playitas Hotel og en på Playitas Aparthotel. Bor du i leilighet på Playitas Aparthotel serveres frokosten og middagen i bufférestauranten ved Playitas Aparthotel, lunsjbuffé serveres i Playitas Hotel. Øvrige romtyper (Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe) får sine måltider servert i bufférestauranten ved Playitas Hotel.

På Plaza Rambla ligger en à la carte-restaurant. I Palapa Bar (Playitas Hotel) serveres enkle lunsjretter. Frem mot kvelden er det på Palapa Bar mange setter seg for å ta en drink, se på solnedgangen og hvile litt etter dagens aktiviteter. Poolbaren på Playitas Aparthotel er barnefamiliens favoritt. Her er det full fart mellom bassengbad, kappløp i vannsklia og aqua fitness.

Plaza Las Ramblas & Sportsbookingen

I hjertet av Playitas Resort ligger Plaza Rambla, et torg med blant annet et minimarked og en à la carte-restaurant der du kan spise godt etter dagens aktiviteter, ser på sport eller tar en drink. Her spiser du godt etter dagens aktiviteter, ser på sport eller tar en drink. På Plaza Rambla starter vi dagen med Sun Salutation hver dag og resten av dagen er det fullt av folk på vei ett eller annet sted for å trene, spise eller handle. På Plaza Rambla ligger Sportsbookingen med tilhørende sport og klesbutikk. Sportsbookingen er åpen hele året og her bestiller du alt som har med sport og trening å gjøre. I sportsbutikken selges alt fra sko, treningsklær og badehetter til energibarer og gels. Her kan du lese alt om de ulike sportsaktivitetene på Playitas Resort.

Bærekraft på Playitas Resort

Playitas Resort jobber kontinuerlig for en mer bærekraftig drift. Anlegget har et omfattende program for bærekrafts arbeidet, og er Travelife Gold sertifisert. Playitas Resort fokuserer på energisparing, redusert vannforbruk samt gjenvinning og resirkulering. I 2022 ble de ansatte med på World Clean Up og endte opp med å rydde totalt 160 kg søppel fra anlegget, nærområdet og stranda ved anlegget.

Playitas Resort har anlagt en økologisk kjøkkenhage, Eco Gardens, som drives etter økologiske prinsipper. Hotellet produserer sine egne urter, frukt og grønnsaker året rundt i den økologiske kjøkkenhagen. I 2022 høstet de hele 321 kg poteter fra egen produksjon. Playitas Resort har også et opplæringsprogram for skolebarn i miljø og bærekraft, og organiserer ukentlige økoturer til fots på anlegget. Lokale produkter blir alltid prioritert på Playitas Resort, og mer enn 60 % av produktene kommer fra Kanariøyene.

Øvrig på Playitas Resort

Wifi inkludert på hele området. Barneseng og trille finnes på hotellet (legg det til i bestillingen for å være garantert). Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved Playitas Aparthotel. I resepsjonen på Playitas Hotel er det en minibank. Det er mange trapper og nivåforskjeller på Playitas Hotel. Her er det også en heisbane for å komme til toppen. Som identifikasjon må alle gjester på Playitas Resort bære hotellets armbånd. Lokalbussen stopper utenfor Playitas Hotel. Det er også en friidrettsarenaene i nabobyen Gran Tarajal (mot avgift) cirka 5 kilometer fra Playitas Resort.

Viktig å merke seg:

For spesialbagasje som sykkel, golf bag, surfebrett og annet betales en ekstra avgift på bussen og på flyet.

På bussen t/r hotellet: Har du med spesialbagasje som egen sykkel, surfebrett eller golf bag kan du forhåndsbestille plass på bussen t/r hotellet mot et tillegg på 350 kroner, eller betale 35 euro på plass.

På flyet: Spesialbagasje bestilles direkte med respektive flyselskap.

Det er mulig å sjekke in online. (Oppgi ditt bestillingsnummer og ankomstdato ikke etternavnet).

I Playitas Resorts app kan du se det aktuelle aktivitets-/treningsprogrammet:

Last ned fra App Store.

Last ned fra Google Play.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider