Valamar Bellevue Resort

Rabac, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Barneklubb
  • Flyplass Pula (PUY): 44.8 km (51 mins)

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Valamar Bellevue Resort ligger rett utenfor sentrum, med rolig og vakker beliggenhet med strålende utsikt over havet og øya Cres.

Bad og aktiviteter

Her er det et avslappende bassengområde med sjøvann, og eget barnebasseng samt et lite babybasseng med ferskvann. Rundt bassenget er det solstoler og parasoller, og en bassengbar som serverer drinker og snacks hele dagen.

Familier med små barn kommer til å elske hotellets Family Beach. Stranden består av hvit rullestein og har en solskjermet sandkasse for en morsom dag på stranden. Solstoler og parasoll kan leies.

Et kort stykke unna er det enda flere avskilte strender med rullestein.

Hvis du vil holde deg aktiv, kan du leie sykkel, jogge eller vandre i fantastiske naturomgivelser. Du kan også delta i morsomme sportsaktiviteter eller prøve yoga og pilates i en avslappet atmosfære.

På Valamar Bellevue Resort har du også muligheten (mot avgift) til å spille tennis, prøve ulike vannsporter, ta et dykkerkurs og spille minigolf.

Din All Inclusive

Hvis du liker god mat, blir du ikke skuffet. Alle hovedmåltidene serveres i bufféform i hovedrestauranten Mediterraneo. Mange av råvarene er lokalproduserte, og her smaker tomatene fortsatt tomat, og den lokale olivenoljen er blant de beste i verden.

Til lunsj og middag er måltidsdrikke inkludert (lokale viner, øl, brus og vann samt te og kaffe).

Hotellet har flere barer. To som om dagen serverer forskjellige lokale drikker, brus og enklere snacks, som er inkludert i din All Inclusive.

Barneklubb og underholdning

Valamars barneklubb, Maro, for barn i alderen 3 til 12 garanterer en begivenhetsrik ferie for de minste. Klubben har et profesjonelt designet aktivitets- og underholdningsprogram for barn i forskjellige aldersgrupper med bredt utvalg av aktiviteter.

Sørg for å få med deg underholdningsteamets opptreden senere på kvelden og besøk Sundance Beach Club eller The Beat Beach Club som ligger i nærheten, og nyt den fantastiske atmosfæren, DJ-en og gode cocktails.

Beliggenhet

Rolig og vakker beliggenhet, rett utenfor sentrum, og nedenfor Albona Hotel & Residence.

Slik bor du

Pene og komfortable rom med utmerket komfort. Familierommene er avdelt med skyvedør/skilledør. Luftkondisjonering, oppvarming, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi, parkering, lekeplass.

Annet

Daglig renhold inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Turistskatt inngår.

5 etasjer, heis.

Ankomst

Døgnåpen resepsjon Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider