Grand Park Royal Cancun -

Cancún, Mexico Flagget til Mexico

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Cancún (CUN): 21.7 km (26 mins)

Om hotellet

Velger du Grand Park Royal Cancun - All Inclusive i Cancun (Zona Hotelera) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både Chac Mool-stranden og Forum strand. Dette resort-overnattingsstedet ved stranden ligger 2,7 mi (4,4 km) unna La Isla kjøpesenter og 2,9 mi (4,7 km) unna Tortuga-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 346 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har iPod-dokkingstasjon og LED-TV. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Costa Occidental de Isla Mujeres, Punta Cancún y Punta Nizuc nasjonalpark - 0,5 km
Chac Mool-stranden - 1,1 km
Forum By The Sea kjøpesenter - 1,6 km
Forum strand - 1,7 km
Cancun konferansesenter - 1,8 km
Plaza Caracol kjøpesenter - 1,8 km
UltraMar Ferry Terminal - 1,9 km
La Isla kjøpesenter - 2 km
Caracol-stranden - 2 km
El Sol de Cancun - 2 km
Tequila-museum - 2,1 km
Gaviota Azul-stranden - 2,2 km
Isla Dorada - 2,4 km
Yamil Lu'um arkeologiske sone - 2,4 km
Playa Ancha - 2,5 km

Den foretrukne flyplassen for Grand Park Royal Cancun - All Inclusive er Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass) - 24,1 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Cancun? Som en av dette overnattingsstedet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 700 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 6 møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger og et treningssenter. Dette resort-overnattingsstedet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Dette overnattingsstedet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på Flor de Sal, en av dette overnattingsstedets 5 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 4 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke.

  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for fasiliteter: USD 8 per person per dag. Inkluderer tilgang til treningsfasiliteter

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider