The Garland

Los Angeles, USA Flagget til USA

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Flyplass Los Angeles (LAX): 44.0 km (34 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

The Garland hotell ligger omkranset av et herlig grønt område. Til tross for sin nærhet til restauranter, butikker og motorveien føles det som en fredelig oase i Los Angeles. Beliggenheten i North Hollywood er helt perfekt for deg som ikke bare skal oppdage byen, men også vil nyte sol, bad og fantastisk mat.

Rommene er store og innredede i herlige varme toner av retrofarge. Herlige komfortsenger, skrivebord og gode sittemuligheter i rommet. Badene er store med ordentlige dusjer. Smart-TV med muligheter for Netflix m.m. Lampene på nattbordene er utstyrte med USB-uttak. På hvert rom er det også badekåpe og skjønnhetsprodukter fra velkjente merker.

Hotellets restaurant er populær, og ikke bare blant hotellets gjester. Her kommer mange på besøk for den gode maten om morgenen, til middag eller kvelds. Vil du ikke spise på frokostbuffeten, finnes det en a la carte-meny. Ikke gå glipp av pannekakene med ferske bringebær.

The Garland er oppkalt etter den kjente skuespillerinnen Beverly Garland. Hotellet ble bygget for den kjente skuespillerinnen, som eide det til hun døde. I dag eier Beverly Garlands barn hotellet. Som en hyllest til filmens verden står mye av innredningen og hotellet i filmens tegn. Hotellet viser f.eks. daglig filmer utendørs i bassengområdet, eller inne i teateret på hotellets tomt.

Hotellet ligger veldig nær Universal Studios, og har en shuttle som går flere ganger om dagen mellom hotellet og fornøyelsesparken. Samme shuttle kjører også til metroen, dersom man vil dra inn til de mer sentrale delene av Hollywood eller Los Angeles. Dette er virkelig et hotell hvor man trives, og her kommer man gjerne tilbake igjen og igjen.

Slik bor du

Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, kaffekoker, vannkoker, føner, strykejern, bad/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Balkong.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, åpen januar- desember, bar, Wi-Fi, parkering (mot avgift).

Tillegg

Kjæledyr mot avgift.

Annet

5 etasjer, heis.

Ankomst

Innsjekkingstid: 15:00 - 20:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider