Valamar Argosy

Dubrovnik, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Dubrovnik (DBV): 24.2 km (33 mins)

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Valamar Argosy er et hotell med voksen atmosfære, uten å være barnefritt. Det passer for dere som reiser som par, og ønsker å nyte stillheten i vakre omgivelser og samtidig ha muligheten til å veksle mellom dagsaktiviteter og et herlig badeliv. Hotellet har en uslåelig beliggenhet ute på en halvøy, med havet på tre sider og omtrent 6 km fra Dubrovniks historiske sentrum. Med bare noen få minutters gange fra hotellet kommer du til tre flotte strender.

Bassengområdet er imponerende med evighetsbasseng og utsikt over havet i flere retninger. Ved bassengområdet er det en opphøyd solterrasse med solstoler og parasoller, og ved siden av ligger det en bassengbar med drinker, cocktails, snacks og enkle retter.

Rett ved hotellet er det en koselig liten strand, og kun en kort spasertur unna finner du de populære strendene Copacabana og Val President Relax Beach med mulighet for ulike vannsporter.

Hotellets bufférestaurant har en terrasse med havutsikt. Her serveres internasjonale retter og temakvelder med kroatiske spesialiteter – mange med lokalproduserte råvarer fra den fruktbare Konavljedalen. I lobbybaren arrangeres det levende musikk om kveldene.

Valamar Argosy har en velværeavdeling som gjør at du kan føle deg ekstra bortskjemt under ferien. Prøv Valamars karakteristiske velværeprogram eller massasje og enklere skjønnhetsbehandlinger. Det finnes også et innendørsbasseng og treningsrom.

Hvis du vil holde deg i form, kan du prøve hotellets Stay Fit-Program, et aktivitetsprogram fra morgen til kveld (seks dager i uken). Prøv vannaerobic, vanngymnastikk og/eller jogging og powerwalking. Du kan også delta i ulike ballturneringer.

I nærheten av hotellet ligger det et lite kjøpesenter samt enkelte restauranter og barer. Langs promenaden som går fra stranden i Lapad, nederst på halvøya, ligger det mange restauranter og kafeer. Her nyter du folkelivet på for eksempel en uteservering med et herlig glass vin.

Du kommer deg enkelt til Dubrovniks gamleby med bybussen.

Slik bor du

Pene, stilige rom med moderne innredning Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, innendørs-/utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), trimrom, badstue, spa (mot avgift), bar, underholdning, Wi-Fi, parkering (mot avgift), begrenset antall.

Annet

Turistskatt inngår.

4 etasjer, heis.

Frinetter

10% rabatt i periodene 25/4-1/6 2024, 1/7-13/7 2024 eller 19/8-27/10 2024.

Ankomst

Døgnåpen resepsjon Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider