Best Western Plus Cannes Riviera & Spa

Cannes, Frankrike Flagget til Frankrike

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 900 m
  • Avstand sentrum: 50 m
  • Flyplass Nice (NCE): 27.9 km (33 mins)

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette attraktive og provinsielle hotellet ligger i turistsentrum i Cannes, på Boulevard d'Alsace. Promenaden La Croisette og stranden, i tillegg til den pittoreske gamlebyen, er mindre enn 800 meter unna. Hotellet ligger vis-a-vis togstasjonen, og herfra kan du lett komme deg til Nice og Monaco. Et utvalg shopping- og underholdningssteder kan også finnes i umiddelbar nærhet, det samme kan messesenteret. Badeparken Marineland ligger om lag fem kilometer unna.

Dette byhotellet består av 64 rom, hvorav fem er enkeltrom, 54 er dobbeltrom og fem er suiter. Gjester har adgang til en møblert takterrasse med svømmebasseng og panoramautsikt over byen, en romslig lobby med døgnåpen resepsjon, heis, hotellsafe, valutavekslingsskranke og garderobe. Det er også en loungebar og et TV-rom på hotellet. Forretningsgjester kan benytte seg av konferansesalen og det trådløse internettet. I tillegg tilbys det room service og klesvask. Det finnes også parkeringsplasser (mot tilleggsgebyr).

De elegante rommene er smakfullt innredet, og har bad, hårføner, radio, telefon, internettilgang, satellitt-/kabel-TV og video og musikk mot betaling. Air condition og oppvarming sentralstyres.

Hotellets gjester kan benytte seg av svømmebassenget og solterrassen med parasoller og solsenger. Nærmeste golfbane er om lag fem kilometer unna.

Gjester kan velge sin frokost fra hotellets frokostbuffet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider