Hotel Quinta Da Marinha

Cascais, Portugal Flagget til Portugal

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Porto (OPO): 355 km (3 hours 22 mins)

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

  • Quinta da Marina er en klassisk golfresort i Cascais. Det er kjent for sin gjennomgående høye kvalitet i alt. I tillegg til drømmegolf finner du også spa, restauranter og flott natur.*

Quinta da Marinha ligger i herlig grønne omgivelser bare 25 kilometer fra Lisboa. Du finner dette klassiske golfhotellet omkranset av lekre golfomgivelser. Banen har 18 hull og 5870 meter med utfordringer designet av legendariske Robert Trent Jones. En dag på banen tilbyr fantastisk utsikt over både Atlanteren og Sintra-fjellet. Du kan selvfølgelig finslipe detaljene på anleggets driving range og pitch & putt green. Quinta da Marinha har lokket den kresne golfspilleren og livsnyteren siden 1999.

  • Mye å oppdage ved siden av golfbanen*

Quinta da Marinha tilbyr gjestene en mengde fasiliteter. Det er selvfølgelig både innendørs- og utendørsbasseng. Men også tennisbaner, en helseavdeling med behandlinger, badstue, tyrkisk bad og treningsrom. Five Pines Restaurant og Rocca Restaurant holder høy klasse. I Bar Trent Jones kan du oppsummere dagens score sammen med noe velfortjent og kaldt i glasset.

  • Ferdige golfpakker – praktisk og prisgunstig!*

Velg 4 netter inkludert 3 Green Fees. Har du ork og lyst, kan du uten kostnad booke en ytterligere runde samme dag, det gjøres på stedet avhengig av tilgjengelighet på golfbanen.

  • Beginner's Golfing Holiday*

Fire dager intensivkurs designet for deg som vil ta Grønt Kort. Ti treningstimer med en Golf PGA Professional-trener. Etterfulgt av 9-hull på ettermiddagene. Praktisk og teoretisk trening som inneholder deg viktigste som nærspill, bunkerslag, putting, grunnregler og en smule etikette!

Velg 5 netter for deg som vil forbedre golfspillet ditt. Da inngår 4 dager med 4 x 2,5 time golfleksjoner på formiddagene, og 4 x 9-hull på Quinta Da Marinha på ettermiddagene. Du får et PGA-diplom etter fullført kurs og personlige tips til hvordan du forbedrer spillet ditt. I denne pakken inngår 6 baller og start-kit med pegger, markør og golfhanske, samt lån av klubber.

I begge disse pakkene inngår inngang til Health Club med tyrkisk bad, badstue, innendørsbasseng og treningsrom. Søk på 4 eller 5 netter så finner du de respektive golfpakkene.

  • Cascais og Lisboa innenfor behagelig rekkevidde*

Estoril-kysten tilbyr mengder av opplevelser. Flere strender og gjennomsnittlig 30 soldager per år kan være et behagelig avbrudd i golfhverdagen. I Cascais' små nabolag finner du spennende restauranter og shopping. Du tar deg enkelt med tog til Lisboa, og der åpner det seg uendelig med muligheter til kultur, lange spaserturer, butikker og lysende gastronomi.

  • Fint å vite om Quinta da Marinha*

Her er det selvfølgelig mulig å leie golfutstyr, og å ta golfleksjoner. Handikapgrensen for herrer er 28 og 36 for damer. Velger du pakken "Beginner's Golfing Holiday" kreves ingen handicap.

Slik bor du

Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, minibar, vannkoker, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, innendørs-/utendørsbasseng, trimrom, badstue, spa, tennis, bar, Wi-Fi, parkering.

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, gratis.

Annet

3 etasjer, heis.

Ankomst

Innsjekkingstid: 16:00 - 20:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider