Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Hotel Ocean

Miami Beach, USA Vis på kart

Om hotellet

Hotel Ocean, som ligger i Miami Beach (South Beach), har både Ocean Drive og Lummus Park Beach like rundt hjørnet. Dette hotellet ved stranden ligger 0,1 mi (0,2 km) unna Collins Avenue kjøpesenter og 0,2 mi (0,3 km) unna Art Deco velkomstsenter.

Spis deg god og mett på Il Giardino, en restaurant ved stranden med en bar og utsikt over hagen. Du kan også ta deg en matbit på kafeen.

Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi, concierge-tjenester og gratis bruk av et treningsstudio i nærheten. Hvis du har lyst til å shoppe hele dagen, kan du hoppe på hotellets buss til shoppingområdet (mot et tillegg).

Du må være over 21 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Dette overnattingsstedet godtar kun kredittkort med EMV-chip for alle bestillinger der oppholdet skal betales på stedet, og ikke ved bestilling. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering