Hotel Lleo

Barcelona, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

 • Svømmebasseng
 • Restaurant
 • Bar
 • Flyplass Barcelona (BCN): 13.2 km (22 mins)
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Outdoor Pool
 • Restaurant(s)
 • WLAN
 • Air Conditioning
 • Bar
 • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette populære hotellet har en ideell beliggenhet i sentrum av byen, nær Plaza Catalunya. Mange av byens fremste turistattraksjoner, samt utallige shopping- og underholdningssteder, ligger innen gangavstand fra hotellet eller kan nås med offentlig transport.

Hotellet har 89 rom, inkludert 3 enkeltrom og 80 dobbeltrom, som ligger på 6 etasjer og kan nås med heis. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og minibank. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Ytterligere tjenester inkluderer leiebil, medisinsk hjelp, romservice, vaskeritjeneste og myntvaskeri. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. Gratis aviser er tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. En balkong er blant standardfunksjonene til noen rom. Alle rommene er teppebelagte og har en queen-size-seng eller en king-size-seng. Barnesenger og ekstrasenger kan bestilles for yngre gjester. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. For gjestenes bekvemmelighet har enhetene kjøleskap, minikjøleskap og kaffe- og tekoker. En telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene med hårføner og badekåper er utstyrt med dusj og badekar. Som en ekstra bekvemmelighet har badene kosmetiske produkter. Noen av de rullestolvennlige rommene har et rullestoltilpasset bad. Hotellet har røykfrie rom.

Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. Solsenger og parasoller er tilgjengelig på solterrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling, tennis og golf tilgjengelig. Vannsportentusiaster tilbys windsurfing. Hotellets beliggenhet er spesielt ideell for skiløpere. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio og biljard. Et spa og solarium er tilgjengelig i velværeområdet.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en røykfri restaurant, et frokostrom, en kaf og en bar. En rikholdig frokostbuffé og en lunsj à la carte serveres hver dag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider