Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

The Bostonian Boston

Boston, USA Vis på kart

Om hotellet

The Bostonian Boston, som ligger i Boston (Boston bysentrum), har både The Freedom Trail og Faneuil Hall Marketplace like rundt hjørnet. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,2 mi (0,3 km) unna Boston Harbor og 0,4 mi (0,6 km) unna New England Aquarium.

Ta deg noe å spise på North 26, en restaurant med en bar og matservering utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et helsestudio og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet har dessuten wi-fi (mot et tillegg), concierge-tjenester og bryllupstjenester.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort eller depositum kreves ved innsjekking for diverse avgiftsbelagte tjenester.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart