Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Boston Omni Parker House Hotel

Boston, USA Vis på kart

Om hotellet

Boston Omni Parker House Hotel ligger sentralt plassert i Boston, en 3 minutters spasertur fra Boston rådhus og 7 minutter til fots fra Boston Common. Dette hotellet med hele 4 stjerner er kun 0,5 mi (0,8 km) unna Quincy markedet og 0,5 mi (0,9 km) unna New England Aquarium.

Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Parkers Restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (mot et tillegg) og concierge-tjenester. Dette hotellet har i tillegg gavebutikk/kiosk, bryllupstjenester og ballsal.

Du må være over 21 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for diverse avgiftsbelagte tjenester.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

For å sikre at gjestene ankommer riktig sted, må de inkludere postnummer 02108 ved bruk av GPS eller kartanvisninger til hotellet.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart