Boston Omni Parker House Hotel

Boston, USA

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Bar
  • Restaurant

Om hotellet

Boston Omni Parker House Hotel ligger sentralt plassert i Boston, en 3 minutters spasertur fra Boston rådhus og 7 minutter til fots fra Quincy markedet. Dette hotellet med hele 4 stjerner er kun 0,4 mi (0,6 km) unna Boston Common og 0,5 mi (0,9 km) unna New England Aquarium.

Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Parkers Restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (mot et tillegg) og concierge-tjenester. Dette hotellet har i tillegg gavebutikk/kiosk, bryllupstjenester og ballsal.

Du må være over 21 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt.

For å sikre at gjestene ankommer riktig sted, må de inkludere postnummer 02108 ved bruk av GPS eller kartanvisninger til hotellet.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Reisemålsavgift: USD 20 per overnattingsenhet, per natt. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart