Sealife Buket Resort & Beach Hotel –

Konakli, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Antalya (AYT): 93.2 km (1 hour 23 mins)

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når Sealife Buket Resort & Beach Hotel – All Inclusive i Alanya er overnattingsstedet ditt, er du ved sjøen og mindre enn 15 minutter unna Water Planet Aquapark og Alara basar til fots. Dette resort-overnattingsstedet med luksuriøse fasiliteter ligger 4,1 mi (6,7 km) unna İncekum Plajı og 7,3 mi (11,8 km) unna Alara slott. Føl deg som hjemme i et av de 322 gjesterommene, som har minibar og LCD-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Water Planet Aquapark - 1 km
Alara basar - 1,2 km
İncekum Plajı - 6,7 km
Alara slott - 11,8 km
Sealanya - 13,2 km
Konakli-moskeen - 19,7 km
Konakli torg med klokketårn - 19,9 km
Alaettinoglu kulturpark - 21,8 km
Şarapsa Hani festning - 23,2 km
Antalya Buyuksehir Belediye Tiyatrosu - 26,1 km
Ulas Halk Plaj - 26,6 km
Ulus strand - 26,6 km
Alayna Marina - 28,3 km
Nova kjøpesenter - 28,9 km
Kleopatra-stranden - 29,6 km

Den foretrukne flyplassen for Sealife Buket Resort & Beach Hotel – All Inclusive er Antalya (AYT - Antalya int.) - 94,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og kroppsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et helsestudio og et innendørsbasseng. Dette resort-overnattingsstedet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Dette overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Bella, en av dette overnattingsstedets 5 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en strandbar, en bassengbar og 4 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 100 EUR (én vei)
  • Avgift for flyplasstransport per barn: 45 EUR (én vei), (opptil 11 år)
  • Avgift for safe på rommet: 2 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra april til oktober.
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette overnattingsstedet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 11 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C.
  • Personlig verneutstyr, inkludert masker, vil være tilgjengelig for gjester.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; de ansatte sjekkes for feber med jevne mellomrom; gjestene kan be om å bli sjekket for feber; gjestene får håndsprit.
  • Hvert gjesterom vil stå ubrukt i minst 24 timer mellom hvert opphold.
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Safe Travels (WTTC – global).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider