Hotel Mediteran Plava Laguna

Poreč, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Pula (PUY): 59.6 km (48 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotel Mediteran Plava Laguna har en rolig beliggenhet i den populære bukten Plava Laguna, like utenfor det historiske sentrum av Porec.

Her bor du omgitt av frodig middelhavsvegetasjon og kun 100 meter fra nærmeste strand. Hvis du vil oppdage noen severdigheter, shoppe, ta en is eller bare rusle rundt, bør du ta deg en tur til sentrum. Du kan gå dit på omtrent en halvtime, eller du kan ta det lille turisttoget fra hotellet inn til gamlebyen (mot betaling).

I hotellets restaurant serveres alle måltider som buffé, og det finnes også et utvalg av vegetarretter. I høysesongen arrangeres ulike temamiddager, og hvis du vil sitte ute, finnes det også en restaurantterrasse. Det finnes også en aperitiff- og cocktailbar.

Hvis du har bestilt halvpensjon, er måltidsdrikke fra drikkeautomater (brus, vann, lokal vin og øl) inkludert i middagen.

Bassengområdet består av et voksenbasseng og et oppvarmet barnebasseng med saltvann.

Fra bassengområdet har du utsikt over de store gresskledde områdene og bartrærne, noe som skaper en rolig og avslappende atmosfære. Ta med deg boken din, slå deg ned i solsengen og bare nyt. Bassenghåndklær er inkludert i prisen. Det er trapper mellom hotellet og stranden.

På hotellets strand finnes det områder med gress, belegningsstein og stein. Solsenger og parasoller er tilgjengelig mot en avgift. Langs stranden kan du velge mellom flere barer og restauranter.

Hvis du vil holde deg i aktivitet, kan du spille tennis, minigolf og sandvolleyball og delta i ulike sportsturneringer organisert av hotellets personale. På stranden tilbys ulike vannsporter av private operatører (mot betaling). Om kvelden kan du nyte levende musikk og ulike show. Reiser du med barn, finnes det både lekeplass og eget barnebasseng. De yngste kan være med og ha det gøy i barneklubben (4–12 år) med mye underholdning og aktiviteter.

Slik bor du

Komfortable rom med blant annet klimaanlegg, satellitt-TV, wifi samt safe (mot avgift).

Luftkondisjonering, oppvarming, teppegulv, safe (mot avgift), satellitt-tv, telefon, Internett, føner, dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), trimrom, tennis (mot avgift), bar, underholdning, Wi-Fi, parkering (mot avgift), lekeplass.

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, gratis.

Annet

Turistskatt inngår.

4 etasjer.

Ankomst

Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider