KaiSol Romance Resort

Hurghada, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Voksenhotell
  • Flyplass Hurghada (HRG): 25.4 km (31 mins)

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Sahl Hasheeh ligger KaiSol Romance Resort mindre enn 15 minutter unna Rødehavet og Aqua Park med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 16,5 mi (26,5 km) unna New Marina og 18,2 mi (29,3 km) unna Hurghada City Center. Føl deg som hjemme i et av de 251 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med minibar (med noen artikler inkludert) og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rødehavet - 0,1 km
Aqua Park - 9,4 km
Senzo Mall - 14,1 km
Makadi Water World - 14,2 km
Hurghada Museum - 16,7 km
Big Dayz Water Sport Center - 18,9 km
Sindbad Aqua Park - 21,4 km
Sackalla Square - 25,8 km
Al Mina Mosque - 26,1 km
New Marina - 26,5 km
Hurghada Maritime Port - 26,5 km
Saint Shenouda Coptic Orthodox Church - 29,3 km
Hurghada City Center - 29,3 km
Hurghada-moskeen - 29,7 km
Tobia Arbaa dykkeområde - 41,1 km

Nærmeste store flyplass er Hurghada (HRG-Hurghada internasjonale flyplass) - 22,8 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Heliodoro, en av dette hotellets 6 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bassengbar samt 6 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.

  • Avgift for flyplasstransport: USD 68 per kjøretøy (tur-retur, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Lokale lover kan forby ugifte gjester å dele rom. Gjestene må fremvise vigselsattest dersom overnattingsstedet ber om det.
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn på 18 år og yngre har ikke adgang på dette hotellet. Det er bare for voksne.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider