Riu Bambu -

Punta Cana, Dominikanske republikk Flagget til Dominikanske republikk

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Punta Cana (PUJ): 25.7 km (32 mins)

Om hotellet

Dersom du velger Riu Bambu - All Inclusive i Punta Cana (Bávaro) som overnattingssted vil du bare være en 1 minutters kjøretur fra Arena Gorda-stranden og 5 minutter fra Iberostar golfbane. Dette resort-overnattingsstedet med alt inkludert ligger 12,2 mi (19,6 km) unna Playa Bávaro og 6,2 mi (9,9 km) unna Playa Los Corales. Skjem bort deg selv og bo på et av de 1000 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med oppvarmet gulv og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommet har telefon, samt safe og minibar. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Splash Water Park - 0,5 km
Arena Gorda-stranden - 0,5 km
Punta Blanca golfbane - 2,3 km
Iberostar golfbane - 2,7 km
Cana Bay golfklubb - 4,5 km
White Sands Golf Course - 6,3 km
Arena Blanca Beach - 6,7 km
Princess Tower Casino, Punta Cana - 7,3 km
Cocotal Golf and Country Club - 7,4 km
Cortecito-stranden - 8 km
Aroma’s Museum - 9,3 km
Playa Los Corales - 9,9 km
Manati Park Bavaro - 11 km
Macao-stranden - 13,6 km
Punta Cana bysentrum - 14,4 km

Den foretrukne flyplassen for Riu Bambu - All Inclusive er Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass) - 26,1 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 5 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-overnattingsstedet har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og gavebutikk/kiosk. Dette overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Spis deg god og mett på internasjonale retter på Colonial, en av dette overnattingsstedets 7 restauranter. Slapp av med noe godt i glasset på en av overnattingsstedets 6 barer/lounger eller 3 bassengbarer. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider