TURIM Presidente Hotel

Praia da Rocha, Portugal Flagget til Portugal

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Faro (FAO): 73.8 km (55 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette innbydende hotellet ligger i utkanten av Praia da Rocha og tilbyr en fantastisk utsikt over havet og byen. Hotellet ligger bare én gate fra en sandstrand, som kan nås ved å gå ned en trappetrinn. Sentrum av Praia da Rocha med butikker, restauranter, barer og diskoteker ligger kun 1500 m unna, og forbindelser til offentlig transport ligger kun 400 m fra hotellet.

Leilighetshotellet har 107 leiligheter, som ligger på 8 etasjer og kan nås med 3 heiser. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Filmfans vil finne massevis av "lys, kamera, action" på kino. En rekke butikker, inkludert et supermarked, er flotte for shopping eller bare surfing. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom og et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en barnevakttjeneste (mot en avgift), en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, romservice, en vaskeritjeneste og en skyttelbuss til hotellet. En sykkelutleie tilbyr alt nødvendig utstyr for å utforske området rundt. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Det er en fullt utstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffe- og tekoker og stekeovn. En telefon med direktenummer, en TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (mot en avgift) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene har hårføner og sminkespeil, som har dusj og badekar. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og 107 røykfrie rom.

Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget, kan barna kose seg i sitt eget badeområde. Parasoller og komfortable solsenger er tilgjengelig på solterrassen. Det er også en snackbar ved bassenget. En rekke aktiviteter som sykling/terrengsykling, fiske og ridning eller, mot en avgift, golf, tilbys på leilighetshotellet. Vannsport tilgjengelig på hotellet inkluderer windsurfing, kanopadling, snorkling og dykking. Hotellet tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, bowling, squash og aerobic eller, mot en avgift, biljard. Levende musikk og en danseklubb er også alternativer for underholdning.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant med klimaanlegg, en kaf og en bar. Halvpensjon kan bestilles. Til frokost serverer gjestene seg selv på den sjenerøse buffeen. Ulike retter kan bestilles à la carte til lunsj og middag. Personalet serverer også gjerne barnas måltider.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider