Prime Plaza Hotel Sanur - Bali

Denpasar, Indonesia Flagget til Indonesia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Flyplass Denpasar Bali (DPS): 16.2 km (29 mins)

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har Prime Plaza Hotel Sanur - Bali i Denpasar som overnattingssted, bor du nær konferansesenteret, kun 15 minutter å kjøre fra Sanur-stranden og Kuta strand. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 10,6 mi (17 km) unna Legian-stranden og 11,5 mi (18,4 km) unna Seminyak-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 329 gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Underholdningen er sikret med en 32-tommers flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sanur marina - 0,4 km
Matahari Terbit strand - 0,5 km
Sanur Port - 0,7 km
Bali Beach golfbane - 0,8 km
Sanur nattmarked - 1,4 km
Sanur-stranden - 1,5 km
Sindhu-stranden - 1,6 km
Kongelig thailandsk konsulat - 2,5 km
Øst-Timors generalkonsulat - 2,5 km
Bajra Sandhi-monumentet - 2,9 km
Bali orkidehage - 3,7 km
Mertasari-stranden - 4,2 km
Gatot Subroto - 5 km
Bali Museum - 6,2 km
Puputan Badung-plassen - 6,6 km

Den foretrukne flyplassen for Prime Plaza Hotel Sanur - Bali er Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass) - 17,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Denne resorten tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, et spabad og en utendørs tennisbane. Dette resort-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Gjester kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med den kostnadsfrie bussen. Ta deg noe å spise i en av denne resortens 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. I henhold til lokale regelverk, må alle besøkende oppholde seg innendørs på overnattingsstedet under Stillhetens dag/Nyepi i et helt døgn (fra kl. 06.00). Stillhetens dag er en bevegelig helligdag som kommer i mars eller april. Det vil ikke være mulig å sjekke inn eller ut denne dagen. Ngurah Rai lufthavn (Bali internasjonale flyplass) er også stengt denne dagen.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 24 USD (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 400000.0 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider