Railay Princess Resort & Spa

Ao Nang, Thailand Flagget til Thailand

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Railay Princess Resort & Spa ligger fredelig til på Railay Beach, på den østlige siden av en landtunge som du bare når med båt. Her er det ingen biler, bare enslige mopeder som frakter gods og mennesker. Ferieanlegget består av åtte bygninger og du bor i romslige rom innredet i moderne thailandsk stil – alle med balkong eller terrasse. Rommene er komfortabelt utstyrt med bl.a. trådløst internett, flatskjerm-TV, minibar og safe. For enkelthetens skyld er det te- og kaffefasiliteter, badekåper/-tøfler og drikkevann på flaske. Railay Princess Resort & Spa har to mindre bassengområder. Det ene ligger i hagen og har et friformsbasseng med barnedel og solterrasse. Den andre ligger på takterrassen til hovedbygningen og der finner du et avlangt basseng med solterrasse og kjempefin utsikt. Du kan slappe av med massasje av ulike slag på «Waree Spa», anleggets intime spa-anlegg bygget over vannet, omgitt av vakre grøntområder. Her finnes også et lite, beskjedent utstyrt trimrom. Restauranten på ferieanlegget har en stor terrasse og serverer frokost, og senere på dagen er det utvalg av typiske thailandske og internasjonale retter. Ved den fine stranden, på landtungens vestre side, er det flere restauranter, barer og noen enkelte butikker med strandtilbehør.

OBS! Railay Beach og Ao Nang kan kun nås med longtail båt – ca. 15–20 minutters reise og ca. THB 300 / pers. / vei. Etter kl. 18.00 (etter mørkets frembrudd) må du bestille båt i resepsjonen. Overfarten koster da ca. THB 2000 / vei. Det er ca. 30 km til Kraby flyplass fra Ao Nang.

Beliggenhet

Østre Railay, ca. 5 minutter til Phranan-grotten og stranden.

Slik bor du

OBS! Railay Beach og Ao Nang kan kun nås med longtail båt – ca. 15–20 minutters reise og ca. THB 300 / pers. / vei. Etter kl. 18 må du bestille båt i resepsjonen og koster da ca. THB 2000 / vei. Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, bad/dusj og wc. Balkong.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), spa (mot avgift), trådløst internett.

Annet

Daglig renhold inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Depositum € .

3 etasjer, heis.

Ankomst

Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider