Mercure Bali Nusa Dua

Nusa Dua, Indonesia Flagget til Indonesia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Denpasar Bali (DPS): 12.5 km (20 mins)

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dersom du velger Mercure Bali Nusa Dua som ditt overnattingssted i Nusa Dua, vil du både bo i hjertet av byen og dessuten ha mindre enn 5 minutter å kjøre fra Bali nasjonale golfklubb og Bali Nusa Dua konferansesenter. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 1,3 mi (2,1 km) unna Puja Mandala. Overnatt i et av de 198 gjesterommene, som har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bukit-halvøya - 0,1 km
Bali nasjonale golfklubb - 0,8 km
Bali Collection kjøpesenter - 1,4 km
Mengiat-stranden - 1,4 km
Nusa Dua-stranden - 1,7 km
BIMC Hospital Nusa Dua - 1,9 km
Bali Nusa Dua konferansesenter - 1,9 km
Puja Mandala - 2 km
Bali Nusa Dua teater - 2,1 km
Geger-stranden - 2,1 km
Bali internasjonale konferansesenter - 2,4 km
Waterblow - 2,7 km
Samuh-stranden - 2,8 km
Pura Geger Beach - 3,1 km
Tanjung Benoa-stranden - 3,2 km

Den foretrukne flyplassen for Mercure Bali Nusa Dua er Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass) - 12,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Nusa Dua? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 200 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng, et treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og treningssenter i nærheten (inkludert). Gjester kan hoppe på den kostnadsfrie bussen som går innen et område på 2.00 km. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Etter en lang dag kan du ta en velfortjent pause og slukke tørsten i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren. Frokostbuffé tilbys mot et tillegg. I henhold til lokale regelverk, må alle besøkende oppholde seg innendørs på overnattingsstedet under Stillhetens dag/Nyepi i et helt døgn (fra kl. 06.00). Stillhetens dag er en bevegelig helligdag som kommer i mars eller april. Det vil ikke være mulig å sjekke inn eller ut denne dagen. Ngurah Rai lufthavn (Bali internasjonale flyplass) er også stengt denne dagen.
  • Pris for frokostbuffé: ca. IDR 100000 for voksne og IDR 50000 for barn
  • Avgift for bruk av kablet internett på rommet: IDR 950000 per opphold (prisene kan variere)
  • Avgift for flyplasstransport: IDR 250000 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)
  • Avgift for ekstraseng: 350000.0 IDR per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider