Aragosta Hotel & Restaurant

Durres, Albania Flagget til Albania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Tirana (TIA): 32.6 km (36 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger ved kysten og 200 meter fra sentrum. Strandhotellet har en meget god beliggenhet i nærhet til den gamle delen av byen. Det arkeologiske museet og amfiteatret ligger begge rundt 5 minutters gange unna. Byen Tirana ligger ca. 30 km fra byhotellet, og Tirana-Tinas Mother Teresa flyplass ligger ca. 30 km unna.

18 rom er fordelt på 4 etasjer og kan nås med heis. Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og minibank er tilgjengelig. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. En rekke butikker, inkludert et supermarked, er flotte for shopping eller bare surfing. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy i garasjen eller på parkeringsplassen (uten ekstra kostnad). Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et myntdrevet vaskeri og en hotellbuss. Gratis aviser er tilgjengelig. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng, en queen-size-seng eller en king-size-seng. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne et kjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. Ytterligere bekvemmeligheter inkluderer et strykejern og en buksepresse. Utstyrt med telefon med direktenummer, TV, stereoanlegg og WiFi (uten ekstra kostnad), gir rommene mange måter for gjester å holde seg tilkoblet og underholdt. Badene har hårføner og er utstyrt med dusj og badekar. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur i utendørsbassengområdet. Solsenger og parasoller er tilgjengelig på solterrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert fiske, treningsstudio og spa. Fritidsfasiliteter inkluderer levende musikk, en danseklubb og en nattklubb.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en spisesal, en kafé og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast, halvpensjon og helpensjon. En deilig og variert buffé tilberedes til frokost og lunsj hver dag, og en fast meny kan bestilles til lunsj og middag. Diettmåltider og vegetarretter kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider