Monte Rei Golf & Country Club

Altura, Portugal Flagget til Portugal

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Avstånd strand: 8 km
  • Avstand sentrum: 13 km
  • Flyplass Faro (FAO): 64.7 km (51 mins)
  • Basseng: 2 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 8 km
  • Nærmeste sentrum: 13 km
  • Bar
  • Restaurant: 2

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Monte Rei Golf & Country Club er et luksuriøst hotell som ligger i et naturskjønt område, rett ved en av Portugals beste golfbaner, Monte Rei North Course. Her kan du nyte en avslappende ferie med førsteklasses service og et godt utvalg av aktiviteter og fasiliteter.

Hotellet har to innbydende basseng og to barnebasseng som er oppvarmet fra november til februar. Slapp av på en solseng, ta en forfriskende dukkert, nyt den vakre naturen og bestill noe godt å drikke i bassengbaren. Hvis du ønsker en dag på stranden, ligger Praia da Fábrica omtrent åtte kilometer unna.

Vil du ha en avveksling fra golf og bading, kan du trene i hotellets treningsrom, spille tennis eller delta i en yogaklasse. Hotellet tilbyr også utleie av sykkel for deg som er nysgjerrig på å utforske området. Hvis du heller vil ta det med ro, kan du skjemme deg selv bort med en avslappende massasje eller ansiktsbehandling i hotellets flotte spa.

På Monte Rei Golf & Country Club finnes det flere restauranter og barer av høy standard, inkludert gourmetrestauranten Vistas Monte Rei, som har blitt belønnet med en stjerne i Michelin-guiden. Sett deg godt til rette og nyt velsmakende retter i en fantastisk atmosfære, med en utsikt like imponerende som maten.

Monte Rei Golf & Country Club passer for deg som ønsker en luksuriøs og avslappende ferie i vakre omgivelser. Her kan du kombinere golf, spa, sol og bading med god mat og drikke. Hotellet tilbyr romslige og stilfullt innredede leiligheter, der du kan velge å bo i en moderne leilighet i Clubhouse Residence eller i tomannsbolig/villa med mer tradisjonell, klassisk stil. Vil du se mer av Algarvekysten eller ta en tur til nærmeste by, Tavira, anbefales å leie en bil.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider