Arte hotel

Rhodos by, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Avstånd strand: 50 m
  • Flyplass Rhodos (RHO): 13.9 km (25 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet har en rolig beliggenhet i sentrum av Rhodos by. Stranden ligger ca. 50 m unna. De berømte severdighetene ligger kun en 5-minutters spasertur fra hotellet. Øya er blant de vakreste i Middelhavet og en av de mest populære av de greske øyene.

Klubben ble modernisert i 2024. Hotellet ønsker gjester velkommen i en 6-etasjes bygning med heis og 125 røykfrie rom. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. En rekke butikker, inkludert et supermarked og suvenirbutikk, er flotte for shopping eller bare surfing. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy i garasjen eller på parkeringsplassen (uten ekstra kostnad). Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en alarmtjeneste, en vaskeritjeneste og en lege på hotellet. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. I de fleste boenhetene kan du nyte utsikten over havet fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng. Ekstra senger og barnesenger er tilgjengelig på forespørsel og mot en avgift. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Utstyrt med telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad), gir rommene mange måter for gjester å holde seg tilkoblet og underholdt. Et utvalg av puter sikrer et komfortabelt opphold. Hårføner og telefon er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Sport- og fritidstilbudene tilbyr gjestene mange måter å være aktiv på. Gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur i utendørsbassengområdet. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Forfriskende drinker serveres i snackbaren ved bassenget. Du kan nyte innendørsaktiviteter, inkludert bordtennis. På kveldene kan gjestene slappe av til levende musikk (uten ekstra kostnad).

Spisefasilitetene inkluderer en spisesal og en bar. Gjestene kan nyte en rekke restauranter (røykfritt, buffé, à la carte, klimaanlegg og høye stoler). Halvpensjon kan bestilles. Frokost, en lunsj à la carte og en omfattende middagsbuffé byr på mye deilig variasjon. Kostholdsmåltider, glutenfrie måltider, vegetarretter, laktosefri mat og vegansk mat er tilgjengelig. Kokkene vil også tilberede barnemåltider mot en ekstra kostnad. Babymat (på forespørsel) sørger for de smås velvære. Klubben tilbyr også spesielle serveringsmuligheter. Show cooking er en spesielt spesiell attraksjon. Alkoholfrie og alkoholholdige drikkevarer er tilgjengelig mot en ekstra avgift. Det finnes også internasjonale merker.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider