Alba Queen Hotel

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Oppvarmet basseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Antalya (AYT): 57.3 km (54 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Alba Queen Hotel er et koselig hotell som ligger i nærheten av Colakli, ca. 8 km utenfor Side. Her er det deilige basseng, et spesialdesignet spa og et variert utvalg av aktiviteter og underholdning. Hotellet har egen strand, og hit går du på noen minutter.

Sol og bad for alle

Her er det et bassengområde med et stort hovedbasseng med rutsjesklier, og separat barnebasseng med en liten og barnevennlig rutsjesklie. Hvis du bare vil slappe av er det godt med solstoler og parasoller hvor du kan koble av med en god drink. Badehåndklær er tilgjengelig for hotellgjester.

I hotellets moderne spa kan du prøve tyrkisk bad og badstue. Vil du unne deg noe mer er det massasje og forskjellige skjønnhetsbehandlinger (mot avgift).

Liker du å trene finnes det et treningsrom, og forskjellige aktiviteter og konkurranser som arrangeres av hotellets personale. Du kan også spille minigolf og tennis. Det finnes en barneklubb for barna (ikke skandinavisktalende personale) om dagen, og om kvelden er det minidisco.

Hver kveld er det underholdning for både voksne og barn på forskjellige steder på anlegget.

All Inclusive inkluderer frokost, lunsj og middag som serveres i den store bufférestauranten. Snacks og småretter kan du få ved bassengbaren og i baren på stranden om dagen. Varm og kald drikke, samt lokalproduserte alkoholholdige drikker er inkludert hele dagen, og døgnet rundt i Queen's Lobby Bar. Her er det også to à la carte-restauranter med forskjellige menyer. Disse er ikke inkludert i All Inclusive, og betales på stedet.

Slik bor du

Komfortable rom med høy komfort – alle med bl.a. sentralstyrt aircondition, balkong, minibar og te- og kaffefasiliteter. I minibaren er det brus og vann med daglig påfylling. Safe mot avgift. Wi-Fi i lobbyen er inkludert. Luftkondisjonering, safe (mot avgift), satellitt-tv, telefon, minibar, føner, bad/dusj og wc. Balkong.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom, badstue, spa (mot avgift), tennis, bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi.

Annet

Daglig renhold inngår.

5 etasjer, heis.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og minst 3 netters opphold. Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider