Neptun Hotel

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Antalya (AYT): 67.0 km (1 hour 6 mins)
  • Flyplass Gazipasa (GZP): 109 km (1 hour 49 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette leilighetshotellet ligger i sentrum av et velstelt grønt parklandskap ved en hovedvei i Side. Den vakre sandstranden og sentrum er lett innen gangavstand. Kommersielle områder med butikker, butikker, barer og restauranter er å finne i umiddelbar nærhet, samt forbindelser til offentlig transport, kun 150 m unna.

Gjestene kan nyte den hyggelige atmosfæren i en av de 30 leilighetene. Resepsjonen i lobbyen er bemannet hele døgnet. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. Eiendommen til leilighetshotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer en aviskiosk, et TV-rom og et bibliotek. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil. Andre tjenester inkluderer barnevakt, bilutleie, medisinsk hjelp, transporttjeneste, alarmtjeneste, vaskeritjeneste og myntvaskeri. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg. En balkong er blant standardfunksjonene til noen rom. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i dobbeltsengen. Safe og minibar er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og en kaffe- og testasjon. Telefon, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur i utendørsbassengområdet. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Bassengbaren serverer et utvalg av forfriskende drinker. For de som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, tilbyr hotellet sykling/terrengsykling. Vannsportsentusiaster tilbys motorbåtturer. Sports- og fritidsfasiliteter på leilighetshotellet inkluderer treningsstudio, bordtennis og dart. Etter en lang dag kan du slappe av i velværeområdet, som har spa og hamam. Massasjebehandlinger er blant fasilitetene som er tilgjengelig mot en ekstra avgift.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant (med høye stoler), en spisesal, et frokostrom og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. Til frokost og middag serverer gjestene seg selv på den store buffeen. Ulike retter kan bestilles à la carte til lunsj og middag. Spesielle måltider, inkludert diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Retur

Tilgjengelige romtyper og måltider