Xanadu Resort Hotel - High Class

Belek, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Antalya (AYT): 39.3 km (43 mins)

Gjesters vurdering

| 4,8/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Serik ligger Xanadu Resort Hotel - High Class All Inclusive plassert ved sjøen og mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Gloria Golf Club og Asklepion Spa & Thalasso. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 24 mi (38,6 km) unna Vannpark og 24,5 mi (39,4 km) unna Side vestlige strand. Føl deg som hjemme i et av de 421 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar (inkludert). Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gloria Golf Club - 2,7 km
Belek Beach Park - 4,9 km
Asklepion Spa & Thalasso - 5,2 km
Belek moské - 7,1 km
Montgomerie golfbane - 8,9 km
Cornelia Golf Club - 8,9 km
Toleransehagen - 11,5 km
Carya Golf Club - 11,5 km
Belka Golf Club - 11,6 km
Kadriye Beach - 12,7 km
Kaya Eagles Golf Club - 13,2 km
National Golf Club - 14,4 km
Cullinan Links golfklubb - 16,8 km
Antalya Golf Club - 16,8 km
Eurymedon-broen - 21,1 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 40,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Serik? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1112 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 10 møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og et spillrom. Dette hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Ipek Yolu, en av dette hotellets 7 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 4 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.

De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 1. november til 15. april:
  • Ett av spisestedene
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 80 EUR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 11 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider