SOLYMAR Gran Hotel The One

Calpe, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Oppvarmet basseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Voksenhotell
  • Flyplass Alicante (ALC): 77.2 km (57 mins)

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i Calpe sentrum, foran stranden Arenal, og like ved promenaden. Hotellet har imponerende utsikt over Peñón de Ifach-klippen. Gamlebyen ligger kun 300 meter unna, og det er mange restauranter, barer og butikker i nærområdet.

Dette designhotellet ble åpnet i 2007, og tilbyr eksklusivt interiør og maksimal komfort. Hotellet har ni etasjer og til sammen 327 rom - 285 dobbeltrom, elleve juniorsuiter, én suite og seks rom som er tilpasset for gjester med nedsatt funksjonsevne. I foajeen er det døgnåpen resepsjon med valutavekslingsfasiliteter, safe, bagasjeoppbevaringsrom og flere tjenester. Hotellet har air condition, lobbybaren Llum, et TV-område, røykesalongen Urban med TV, to restauranter (buffetrestauranten Anfora med en rekke regionale og internasjonale retter, og a la carte-restauranten Abiss med gourmetretter (mot gebyr)), i tillegg til bankettsaler og møterom.I tillegg til dette, har hotellet et kjøpesenter med butikker og supermarked. I fellesområdene er det gratis trådløst internett. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets room service, klesvask og parkeringsplass (dersom tilgjengelig).

De store og moderne rommene har utsikt over en indre hage, og har ikke balkong eller terrasse. Rommene som vender utover, har terrasse med sjøutsikt. Alle rom har fullt utstyrt bad med hårføner, telefon, satellitt-TV, trådløst internett, safe, minibar (mot gebyr), dobbeltseng, selvstyrt air condition og oppvarming.

Hotellet tilbyr et utendørs svømmebasseng foran sjøen, med direkte adgang til stranden. Det er også et treningsstudio med et luksus-spa med sauna, damprom, massasjer og aerobictimer på hotellet (alle mot tilleggsgebyr). Det er en rekke golfbaner i nærområdet. Åtte kilometer unna er det en bane med ni hull, og 23 kilometer unna ligger 18-hullsbanen La Sella. Det er 24 kilometer til Benidorm, hvor det er to 18-hullsbaner designet av Jack Nicklaus.

Alle måltider serveres som buffet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider