Hotel Ciutat Vella

Barcelona, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Barcelona (BCN): 13.4 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i hjertet av Barcelona, i nærheten av Las Ramblas og nær Catalunya-plassen, Barcelonas forretnings-, underholdnings- og kulturmøtested. En slik privilegert beliggenhet gjør det til en ideell base for å utforske byens severdigheter, som Gaudís Sagrada Familia. Det er også bare 15 km fra Barcelonas El Prat flyplass, som kan skilte med fantastiske transportforbindelser og nærhet til et bredt spekter av tjenester og designerbutikker.

Hotellet har 5 enkeltrom og 35 dobbeltrom, som ligger på 6 etasjer og kan nås med heis. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer romservice, vaskeritjeneste og et myntvaskeri. Gratis aviser er tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i dobbeltsengen. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har røykfrie rom.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert et spa og et solarium.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant med luftkondisjonering, et frokostrom, en kaf og en bar. Bed and breakfast tilbys som et cateringalternativ. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider