Soho Boutique Bahia Malaga

Málaga, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flyplass Málaga (AGP): 10.3 km (13 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Byhotellet ligger nær sentrum av byen, katedralen og Alcazaba. Shoppingsteder, barer og restauranter er å finne i nærheten, som er koblinger til offentlig transport. Stranden og havet ligger også mindre enn 1 km unna.

Hotellet har 4 enkeltrom og 40 dobbeltrom, som ligger på 7 etasjer og kan nås med heis. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en bilutleietjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-opererte vaskeri og en skyttelbuss til hotellet. En sykkelutleie tilbyr alt nødvendig utstyr for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og sentralvarme. En balkong er blant standardfunksjonene til noen rom. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i dobbeltsengen. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Et velværeområde med spa er tilgjengelig på hotellet.

Spisefasiliteter inkluderer en kafé og en bar. En rekke spesialiteter venter gjester i den luftkondisjonerte, røykfrie restauranten. En rikholdig frokostbuffé og en fast middagsmeny serveres hver dag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider