La Residencia, A Belmond Hotel, Mallorca

Deià, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Mallorca (PMI): 40.4 km (48 mins)

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har La Residencia, A Belmond Hotel, Mallorca i Deià som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 15 minutter å kjøre fra Port de Sóller marina og Cala Deia. Dette resort-hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 8,7 mi (14 km) unna Port de Sóller fyrtårn og 17 mi (27,3 km) unna Plaza España. Føl deg som hjemme i et av de 67 gjesterommene, som har minibar. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

San Juan Bautista kirke - 0,4 km
Deià arkeologisk museum og forskningssenter - 0,6 km
Robert Graves hus - 0,6 km
Cala Deia - 1,8 km
Sa Caleta - 2,7 km
Es Canyaret - 3 km
Son Marroig - 3,3 km
Soller botaniske hage - 10,2 km
Frederic Chopin - 10,2 km
Casal de Cultura - 10,5 km
Real Cartuja de Valldemossa - 10,7 km
Miramar - 10,7 km
Palacio Rey Sancho - 10,7 km
Ferrocarril de Sollér jernbanestasjon - 10,8 km
Sant Bartomeu kirke - 10,8 km

Den foretrukne flyplassen for La Residencia, A Belmond Hotel, Mallorca er Palma de Mallorca (PMI) - 36,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og hurtiginnsjekking. Denne resorten tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og 2 møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, utendørs tennisbaner og en badstue. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Smak på middelhavsretter på El Olivo, en av denne resortens 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30. Overnattingsstedet er stengt mellom 29. oktober og 25. mars.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. november til den 30. april: EUR 1.10 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.55. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. mai til den 31. oktober: EUR 4.40 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 2.20). Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider