Washington Resort & Spa Hotel

Titreyengöl, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Air Conditioning
 • Barnebasseng
 • Health & Fitness center (On-Site)
 • Innendørs svømmebasseng
 • Lift / Elevator
 • Nightclub
 • Parking
 • Bassengbar
 • Restaurant(s)
 • Smoke-free
 • Spa
 • Suitable for children
 • Travel Safe
 • WLAN
 • Water park
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng

Avstand

 • Distance city: 2000m

Om hotellet

Dette hotellet ligger på stranden i turistsenteret i Kizilagac. Utallige butikker, restauranter, barer og nattklubber er å finne i nærheten (500 m). Side ligger rundt 18 km unna, mens Manavgat-fossene og Aspendos er rundt 25 km fra hotellet. Antalya lufthavn ligger omtrent 75 km fra hotellet.

305 rom, inkludert 11 suiter og 290 dobbeltrom, ligger på 6 etasjer og kan nås med 4 heiser. Bemannet 24 timer i døgnet, gjør det enkelt å sjekke inn og ut i resepsjonen. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang i fellesområdene (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. En rekke butikker er tilgjengelig, inkludert et supermarked og suvenirbutikk. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Andre fasiliteter inkluderer et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer barnepass, medisinsk hjelp, romservice (mot en avgift), vaskeriservice, frisør, myntvaskeri og en lege på hotellet.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng eller en king-size-seng. Separate soverom er tilgjengelig. Mot et gebyr kan ekstra senger eller barnesenger tilbys for små reisende. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne et minikjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. En telefon med direktenummer, en TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (mot en avgift) sørger for optimal komfort. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykerom.

Ferskvannsbassengkomplekset inkluderer innendørs- og utendørsbassenger, som delvis er oppvarmet, samt et barnebasseng. Ren avslapning i boblebadet, moro på vannsklie og forfriskende drinker i bassengbaren – gjestene vil oppleve hvor rik og variert en dag i vannet kan være. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Hotellet tilbyr et bredt spekter av utendørssporter, inkludert boccia, sandvolleyball, volleyball, basketball og bueskyting. Mot en avgift kan gjestene også spille tennis. Med vannsport eller, mot betaling, vannski, vindsurfing, jetski, motorbåtturer, padlebåt, bananbåtturer, kanopadling, katamaraning og dykking tilgjengelig, har fans av vannsport mange alternativer å velge mellom. Hotellet tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, dart, yoga, callisthenics og aerobic eller, mot en avgift, biljard. Et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong, ayurveda-behandlinger og et solarium er inkludert blant velværealternativene. Massasjebehandlinger er også tilgjengelig mot en ekstra avgift. Fritidsfasiliteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb, et barnediskotek, en danseklubb og en nattklubb.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. En røykfri restaurant med klimaanlegg, høye stoler og et eget område for røykere er tilgjengelig for gjestene. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. All-inclusive kan bestilles. Spesialtilbud venter på all-inclusive-feriegjester, som for eksempel alkoholfrie drikkevarer og snacks. En deilig og variert buffé venter gjestene til frokost, lunsj og middag. Spesielle kulinariske alternativer, som diettmåltider, er også tilgjengelig. For gjester er alkoholholdig drikke inkludert.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider