Happy Life Village Dahab

Sharm el Sheikh, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Sharm el-Sheikh (SSH): 79.0 km (1 hour 4 mins)

Om hotellet

Dersom du velger Happy Life Village Dahab når du skal besøke Dahab, bor duved bukten samtidig som du er 5 mi (8 km) unna Dahab-bukta og 6,3 mi (10,1 km) unna Dahab strand. Dette resort-hotellet ved stranden ligger 6,7 mi (10,8 km) unna Dahab Lagoon og 6,9 mi (11,1 km) unna Asala Beach. Føl deg som hjemme i et av de 344 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Dahab-bukta - 8 km
Dahab strand - 10,1 km
Dahab Lagoon - 10,8 km
Asala Beach - 11,1 km
Ras Abu Galum naturreservat - 17,2 km
Blått hull - 18,4 km

Den foretrukne flyplassen for Happy Life Village Dahab er Sharm El Sheikh (SSH-Sharm El-Sheikh internasjonale flyplass) - 95,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Hvis du har lyst til å shoppe hele dagen, hopp på den kostnadsfrie bussen til shopping-området. Denne resorten tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på Main Restaurant, en av denne resortens 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en strandbar eller en av overnattingsstedets 3 barer/lounger eller 3 bassengbarer. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 100 USD (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 19.00.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag første juledag er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 25. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag første nyttårsdag er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 1. januar.
  • Ett barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider