Royal Savoy Sharm El Sheikh

Sharm el Sheikh, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Voksenhotell
  • Flyplass Sharm el-Sheikh (SSH): 8.0 km (10 mins)

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har Royal Savoy Sharm El Sheikh i Sharm El Sheikh som overnattingssted, bor du på stranden, rett ved SOHO Square og 7 minutters gange unna Sharks-bukta. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 7,1 mi (11,5 km) unna Domina Coral Bay kongressenter og 8,7 mi (14 km) unna Nabq-bukta. Føl deg som hjemme i et av de 36 gjesterommene, som har minibar og LCD-TV. Rommene har egen møblert balkong. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en DVD-spiller og parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

SOHO Square - 0,2 km
Montazah strand - 0,5 km
Sharks-bukta - 0,6 km
Shark's Bay-stranden - 2,1 km
Sharm El Sheikh golfanlegg - 4,8 km
Sharm El-Sheikh International Convention Center - 4,9 km
Jackson Reef - 6,5 km
Rehana-stranden - 9 km
Hollywood Sharm El Sheikh - 10,3 km
Sinai Grand Casino - 10,8 km
Domina Coral Bay kongressenter - 11,5 km
Cleo Park - 12,2 km
Nabq-bukta - 14 km
Ras Mohamed National Park - 14,5 km
Rødehavet - 14,8 km

Den foretrukne flyplassen for Royal Savoy Sharm El Sheikh er Sharm El Sheikh (SSH-Sharm El-Sheikh internasjonale flyplass) - 8,9 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og limousin-/privatbiltjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 3 utendørsbassenger, en nattklubb og utendørs tennisbaner. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Hvis du har lyst til å shoppe hele dagen, kan du hoppe på overnattingsstedets buss til shoppingområdet (mot et tillegg). Ta deg noe å spise på Tirana, en av dette hotellets 5 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00.
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: USD 60 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Gebyr ved sen utsjekking: USD 75 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Barn 12 år og yngre er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider