Amadria Park Hotel Agava

Opatija, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Air condition
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flyplass Pula (PUY): 97.9 km (1 hour 8 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i sentrum av Opatija, nær Angiolina-parken, med utsikt over den fantastiske Kvarnerbukten. I umiddelbar nærhet av hotellet finner gjestene Lungomare (strandpromenaden) og Opatija havn, som er et ideelt utgangspunkt for en omvisning i byen, eller en båttur med panoramautsikt. Rullesteinstranden ligger ca. 150 m unna, og barer og shoppingmuligheter er rundt 50 m fra hotellet.

9 enkeltrom og 67 dobbeltrom er fordelt på 4 etasjer og kan nås med heis. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en bilutleietjeneste, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-opererte vaskeri og et hotell shuttlebuss. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Hotellet har røykfrie rom.

Finværet kan nytes på terrassen. Fritidsaktiviteter og fasiliteter på hotellet inkluderer tennis, fiske, vindsurfing, dykking, aerobic og fotturer eller, mot en avgift, massasjebehandlinger. Barna blir tatt godt vare på i barneklubben.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en kafé og en bar. En rekke spesialiteter venter gjestene i den luftkondisjonerte, røykfrie restauranten. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. En deilig og variert buffé tilberedes til frokost og middag. Spesielle måltider, inkludert diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider