Miramalfi

Amalfi, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Avstånd strand: 150 m
  • Avstand sentrum: 0 m
  • Flyplass Napoli (NAP): 66.3 km (1 hour 24 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Television
  • Safe
  • Restaurant
  • Pool
  • Elevator
  • Bar
  • Balcony

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Valg av navn skyldes eierens drøm om å bo på et vakkert sted med utsikt over havet, og å hver dag kunne beundre landet sitt fra en unik og misunnelsesverdig beliggenhet. Denne familiebedriften er svært oppmerksom på service og gjestetilfredsheten, noe som gjør et opphold på Hotel Miramalfi til en hyggelig og avslappende ferie. Eiendommen ligger i Amalfi, 150 m fra stranden, 850 m fra Civic Museum og rådhuset, 1 km fra Ziro-tårnet, 2 km fra Papirmuseet og 66 km fra Napoli internasjonale lufthavn.

Generell

Badeplassen kan nås enten ved hjelp av en heis skåret ut av klippen eller ved hjelp av trapper omgitt av bouganvil-laea. Den består av et dekk på steinene over havet og av et fantastisk sjøvannsbasseng. Begge områdene har fluktstoler, solsenger, parasoller og badehåndklær. Det er også en liten bar som tilbyr cocktailer og brus.

Rom

Hotellet har 2 enkeltrom, 43 dobbeltrom og superior-rom og 4 juniorsuiter og suiter. Alle rommene har balkong eller terrasse som vender ut mot havet. Rottingmøblene gjenspeiler de typiske blå og grønne fargene på kysten, det samme gjør gulvfliser fra Vietri. Hvert av rommene har klimaanlegg og oppvarming, direkte telefonlinje, minibar, satellitt-TV, safe, hårføner og, i superior-rom og suiter, hydromassasje. Ekstra senger kan fås på forespørsel i nesten alle rommene. Vi tilbyr kommunikasjonsrom til familier med barn.

Ytre

Under oppholdet vil portvakten gjerne hjelpe gjesten med å organisere utflukter og guidede besøk til de viktigste attraksjonene i området. Hotellet foreslår at gjestene kan like å besøke Amalfi, Atrani, Capri, Herculaneum, Ischia, Napoli, Pompeii Vesuvius, Positano, Ravello og Sorrento.

Lobby

Restauranten kan arrangere banketter for opptil 200 personer. Mottak og andre spesielle begivenheter blir sett personlig av Signora Raffaella. Med en instinktiv følelse av gjestfrihet og grundig oppmerksomhet på detaljer, gir den gjestene fordelene med sin omfattende erfaring, noe som gjør hver spesielle anledning til en perfekt og uforglemmelig begivenhet. Hotellet kan organisere møter og konferanser opptil 100 gjester. Teknisk utstyr er tilgjengelig på forespørsel.

Restaurant

Il Ristorante (restauranten) har en spektakulær, enestående utsikt over Amalfi. Det har klimaanlegg og glassveggene på tre sider gir gjestene følelsen av å bli hengt over havet. Gulvet er flislagt med tradisjonell majolika fra Vietri, i farger som er typiske for Amalfikysten. De moderne møblene gjør restauranten spesielt innbydende. I sommersesongen kan gjestene velge å spise ved stearinlys på den fantastiske terrassen som ligger over havet. Noen dager i uken blir spiseglede forbedret med live musikalsk underholdning. På kjøkkenet tilbereder den unge kokkens brigade retter som tilfører tradisjonell lokal mat kreativitet og fantasi. Frokostbuffé, lunsj i lavsesongen og middag serveres i Il Ristorante. Langbukse blir bedt om middagen. Snackbaren Angolino ligger på havnivå i badeplassen, bare noen få skritt fra bassenget. Her, mellom en forfriskende dukkert og den neste, har gjestene muligheten til å nyte raske snacks, pizza bakt i en tradisjonell vedovn og komplette måltider med sjømat, grillet kjøtt og fisk tilberedt i kjøkkenet med full utsikt av vår unge brigade av kokker. L'Angolino er åpen i sommermånedene fra kl. 13.00 til kl. 14.30. Like ved resepsjonen er den amerikanske baren, med myke lys, hyggelig bakgrunnsmusikk og komfortable lenestoler. Her forbereder bartenderen innbydende cocktailer til sent på kvelden. Barens terrasse er åpen i sommermånedene og gir en fortryllende og romantisk utsikt over Amalfi. Baren er åpen fra kl.10.00 til midnatt.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider