Vonresort Golden Beach

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Avstånd strand: 200 m
  • Avstand sentrum: 12 km
  • Flyplass Antalya (AYT): 56.1 km (53 mins)
  • CarefullySelected

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vonresort Golden Beach er en avslappet og familievennlig ferieresort omgitt av frodig grønske og små stier som leder til stranda og ulike deler av anlegget. Her er det bilfritt, med store grønne områder, perfekt for barna som trygt kan løpe rundt. Vonresort Golden Beach er nabo med Vonresort- Elite og Golden Coast.

Vannpark og spa – her trives hele familien

Her er det et stort friformet basseng og separat barnebasseng. Men det beste er nok vannparken som sies å være den største i området. Den har ni vannsklier av varierende modighetsgrad, men det er garantert like artige for voksne som for barn. Rundt alle bassengene er det solstoler og parasoll (inkludert). Ved siden av vannparken er det en bar som serverer snacks og drikke. I spaet kan du koble av med et tyrkisk bad, eller hvorfor ikke unne deg massasje og prisgunstige skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). Foretrekker du å bade i havet, ligger resortens strand innen kort gangavstand. Du kan også ta shuttlebussen hit.

Barneklubb, aktiviteter og god mat

Hotellets aktivitetsteam sørger for at du aldri kjeder deg. På dagtid arrangerer de ulike konkurranser og "opp-og-hopp-aktiviteter" for deg som vil være med. Vil du heller gjøre ting på egenhånd, er det mosjonsrom (utendørs), bordtennis og biljard. Du kan også leie sykkel eller utstyr til diverse vannsport. For barna er det barneklubb med lekeplass og kreative aktiviteter som origami og andre hobbyer. For de minste er det også en spesiell barnerestaurant og minidisco. På kvelden tilbys underholdning i resortens amfiteater.

I resortens all-inclusive er mat og drikke inkludert frem til 02:00. Frokost, lunsj og middag dekkes på i bufféform i hovedrestauranten. Drikke, snacks, bakst og søtsaker er tilgjengelige til sent på natt. Her finnes også flere a la carte-restauranter med forskjellig innredning. Disse er ikke inkludert i all inclusive og betales på stedet. Varme og kalde, både lokalproduserte og importerte alkoholholdige drikker er inkludert 24/7.

Inne på anlegget finnes frisør, minimarked og forretninger som selger suvenirer og masser av strandtilbehør. Vil du ha en hyggelig kveld i den sjarmerende byen Side, er det enklest å ta taxi dit (ca. 12 km).

Slik bor du

Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, føner, bad/dusj og wc. Balkong eller terrasse.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom (mot avgift), badstue, boblebad (mot avgift), spa (mot avgift), bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi.

Annet

Daglig renhold inngår.

2-4 etasjer, heis mangler.

Ankomst

Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider