Ali Baba Palace

Hurghada, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Treningsrom
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flyplass Hurghada (HRG): 12.6 km (18 mins)
  • Nightclub
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette unike familievennlige feriestedet ligger i hjertet av Hurghada, en by som varmer hjertet med sine vakre sandstrender, turkise vann og solskinn året rundt. Hurghadas internasjonale lufthavn er et knutepunkt for flere forskjellige flyselskaper som reiser direkte til europeiske byer og andre steder, byens plassering på kartet gjør den til en tilgjengelig helårsferie for mange familier, par, enkeltpersoner som liker å dykke, seile eller ligge på solfylte strender. Hurghada er stedet for alle, og dette feriestedet gjør det mulig ved å tilby litt av hvert.

Gjestene kan velge mellom 756 rom. Resepsjonen i lobbyen er bemannet hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og minibank. Trådløs internettilgang (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked og suvenirbutikk. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom og et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakttjeneste (mot en avgift), en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, 24-timers romservice (mot et gebyr), en alarmtjeneste, en vaskeritjeneste , en frisør, en sidetjeneste og en hotellbuss. Et kontorsenter med faksmaskin og projektor er tilgjengelig.

I de fleste boenhetene kan du nyte utsikten over havet fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng og en sovesofa. Ekstra senger eller barnesenger kan tilbys på forespørsel. minibar. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. En telefon, satellitt-TV og WiFi (mot betaling) sørger for optimal komfort. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget (mot betaling), kan barna kose seg med å plaske rundt i sitt eget badeområde. Ren avslapning i boblebadet (mot betaling), moro på vannsklien og forfriskende drinker i bassengbaren – gjestene vil oppleve hvor rik og variert en dag i vannet kan være. En terrasse med solsenger og parasoller er tilgjengelig. Hotellet tilbyr et bredt spekter av utendørssporter, inkludert tennis, boccia, sandvolleyball, volleyball, minigolf, golf og fiske. Mot en avgift kan gjestene også nyte ridning. Gjestene kan delta i et omfattende vannsportprogram, som inkluderer vannski, vindsurfing, bananbåtturer og vannaerobic, med kitesurfing, snorkling og dykking tilgjengelig mot en avgift. Et bredt spekter av innendørs sportsaktiviteter tilbys også, for eksempel dart, callisthenics og aerobic eller, mot betaling, biljard og bowling. Det er et velværeområde med massasjebehandlinger og antialdringsbehandlinger og mot en ekstra avgift spa, badstue, hamam og skjønnhetssalong. Fritidsfasiliteter inkluderer en barneklubb, et barnediskotek, levende musikk, en danseklubb og en nattklubb.

Spisefasiliteter inkluderer 4 restauranter, en bar og en lobbybar. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. Cateringalternativene inkluderer alt inkludert og spesialtilbud med alt inkludert. Til frokost (kontinental), lunsj og middag serverer gjestene seg selv på buffeen eller velger sine favorittretter fra à la carte-alternativene (til frokost). Det er måltider tilgjengelig for de med spesielle diettbehov: diettmåltider og vegetarretter. Hotellet tilbyr også snacks. Hotellet tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider